Instalatii hidraulice, furtunuri si garnituri de vanzare

PH Technique este o companie ce se ocupa cu distributia produselor Parker Hannifin, un lider mondial al tehnologiilor si sistemelor de control a miscarii.
Printre principalele obiective ale acestei companii se numara satisfacerea nevoilor clientilor, oferirea serviciilor prompte si de calitate, solutii cat mai complete pentru clienti si bineinteles service in perioada de garantie si post garantie.

PH Technique ofera tuturor celor interesati, o gama variata de produse precum furtunuri hidraulice si pneumatice, tuburi, tevi, pompe hidraulice, motoare pneumatice, valve, garnituri, filtre si nu numai.

In ceea ce privesc instrumentele de masura, PH Technique pune la dispozitia dumneavoastra manometre hidraulice si pneumatice, prize de presiune pentru masurarea presiunilor de lucru si furtunuri pentru masurarea presiunii, care fac legatura intre manometru si priza de presiune montata pe utilaj. Tot aici beneficiati de proiectare, executie, modernizare instalatii hidraulice, reparatii si modernizari de utilaje cu actionare hidraulica si pneumatice.

Printre cele mai cautate produse se numara pompele cu pistonase simple sau duble, pompele cu roti dintate, filtrele tur – presiune inalta si retur – presiune joasa, filtre pneumatice, filtre amortizon din plastic sau bronz, dar si valve, cilindri sau cuple rapide.

La PH Technique gasiti diferite tipuri de furtunuri de joasa tensiune, furtunuri hidraulice de presiune, furtunuri pentru industria alimentara, furtunuri absorbtie, precum si tuburi pneumatice si protectie pentru furtun. Tevile hidraulice sunt, de asemenea, extrem de cautate la PH Technique, motiv pentru care punem la dispozitia dumneavoastra teava calibrata din otel si inox, diametre incepand cu 6mm, fitinguri, dar si conectori pentru teava, mai exact bucsi, piulite, cuple, reductii, nipluri, teuri si coturi.

Compania PH Technique ofera tuturor clientilor servicii de sertizare furtunuri hidraulice – confectionare furtunuri dupa nevoile clientului cu una, doua sau patru insertii metalice, reparatii cilindri hidraulici si pneumatici, garnituri din stoc sau la comanda, proiectare si executie instalatii de ungere, hidraulice si pneumatice, proiectare si executie grupuri hidraulice la cerere, pentru care PH Technique asigura service, garantie si post garantie.

PH Technique este solutia ta!

Comentariile sunt inchise