Instalatiile hidraulice – un proces complet prin PH Tehnique

In inginerie, una din cele mai importante ramuri este tehnologia si sistemul de control a miscarii. Proiectele care implica astfel de tehnologii, realizate atat in tara noastra cat si in strainatate, folosesc grupuri si panouri hidraulice, dar si instalatii de ungere si hidraulice.

Este deosebit de important ca de la inceputul unui proiect, pana la finalizare, toti pasii corecti sa fie urmati – de asemenea, sa nu uitam service-ul in perioada de garantie si post garantie. Fiecare societate comerciala are nevoi diferite, idei diferite si contexte diferite de functionare. Astfel, e necesar si chiar recomandat ca o singura echipa sa se echipe de intreg procesul – de la serviciile de proiectare a instalatiilor de ungere, hidraulice ori pneumatice, la reparatiile asupra cilindriilor hidraulici si pneumatici, la realizarea furtunelor hidraulice specifice fiecarui caz.

De asemenea, e necesara furnizarea in timp util a orice ar putea interveni sau e de nelipsit in cadrul realizarii acestor proiecte – precum produse ca : furtunuri hidraulice si pneumatice, tuburi pneumatice, tevi hidraulice, pompe hidraulice, motoare hidraulice si pneumatice, valve, cilindri, cuple, garnituri, filtre, conectori, instrumente de masura.

Specialistii recomanda astfel contractarea unui singure firme care sa se ocupe de intreg procesul prezentat anterior – pentru o mai buna fluidizare si optimizare a proceselor tehnice.
Firma SC PH TECHNIQUE SRL se ocupa de mai bine de 10 ani ca distribuitor autorizat al produselor concernului american Parker Hannifin dar si Legris, Denison, Domnick Hunter, Lucifer, Origa.

In acelasi timp, echipa sa tanara si dinamica a realizat proiecte complexe pentru beneficiari interni ?i externi: grupuri ?i panouri hidraulice, instala?ii de ungere ?i hidraulice. Solutiile complete pe care le ofera pentru clienti, alaturi de produsele de calitate enumarate mai sus si service-ul in perioada de garantie si post garantie sunt atuuri care ii diferentiaza pe PH Technique SRL de competitie.

Pentru a vedea gama completa de servicii si produse si portofoliul PH Technique, accesati www.ph-t.ro.

Comentariile sunt inchise