Interpreti ai muzicii de petrecere

Un gen de muzica extrem de apreciat la nunti, botezuri si alte evenimente este muzica de petrecere. Melodiile populare, muzica lautareasca sau etno rasuna la toate evenimentelesi si fac deliciul petrecaretilor. Pe piata muzicala romaneasca cei mai de succes interpreti ai muzicii de petrecere sunt: Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Stanza Izbasa, Violeta Constantin sau Adriana Antoni. Cu o discografie foarte bogata si diversificata, Nicu Paleru ramane in continuare cel mai iubit si apreciat solist de muzica de petrecere. La fiecare reprezentatie Paleru canta live, cu sufletul si inima, iar acest lucru se simte prin numarul foarte mare de fani. Dumnezeu l-a inzestrat cu acest dar minunat, glasul sau, pentru a aduce oamenilor bucurie si veselie in sufletele si inimile lor.
Nicu Paleru s-a nascut in Pitesti pe 23 aprilie 1973 si provine dintr-o familie de oameni care iubeau foarte mult muzica. In anul 1986 a infiintat formatia de muzica usoara Inedit si s-a remarcat pe piata muzicala cu melodii ca:  ,,Ura-mi credinta pentru vecie”, “Ce-mi pasa fetita mea”, “Te blestem”. Dupa casatoria cu frumoasa lui sotie Gabi, pentru o buna perioada de timp, canta alaturi de formatia RECORD din Targoviste.  Peste cativa ani renunta la formatie si merge pe drumul sau, spre o stralucita cariera muzicala.In anul 2000 schimba stilul muzical care l-a facut cunoscut  si alege sa cante muzica de petrecere. Acest gen este si in prezent preferat de el.
Scoate albumele ,,Eu beau vinu cu borcanu”, ,,La sprit cu Nicu Paleru” si ,,Dai cu spritu pan’ la ziua”, care inregistreaza un succes imens. Alaturi de partenera sa Emilia Ghinescu devine cel mai popular  cantaret de petrecere, fiind solicitat intens la diferite evenimente. A mai cantat cu acelasi succes si alaturi de alte interprete ca Adriana Antoni sau Violeta Constantin.

In cazul in care doresti sa-l ai la petrecerea ta il poti contacta pe pagina de Facebook si reusita petrecerii este garantata.

 

Comentariile sunt inchise