Investeste atent pentru protectia bunurilor tale

Realizarea elementelor de protectie pentru bunurile personale sau ale firmei pe care o conduci sta la indemana profesionistilor, elementul de baza fiind modul in care chiar tu vei decide cum si daca vei aborda aceasta problema. Este o problema pentru ca in mod special zona ferestrelor si a usilor de acces in orice cladire sunt caile principale de patrundere prin efractie atunci cand aceste zone nu sunt in niciun fel protejate, nici prin sisteme mecanice, nici prin alte elemente electronice de supraveghere si depistare a miscarii.

Una dintre cele mai sigure variante de blocare si securizare in orice moment al zilei a spatiilor mai sus amintite este montarea unor grilaje metalice cu lamela perforata, care prin extindere vor putea acoperi si securiza intr-un mod suficient de sigur imobilul respectiv, fie ca este unul locuit sau vorbim despre un magazin ori depozit cu produse diverse.

Aceste grijlaje metalice pot fi confectionate, dupa dorinta, cu doua tipuri de lamela perforata, in sensul marimii perforatiilor care se vor regasi pe fiecare lamela care constituie perdeaua de inchidere. Dimensiunile standard ale perforatiilor acestor lamele poate fi de 4 milimetri pentru o grosime a lamelei de 0,5 milimetri sau de 2,5 milimetri pentru o grosime a lamelei de 0,7 milimetri. Lamela perforata este intergral produsa din otel si are o inaltime fixa de 105 milimetri.

Veti putea combina in orice varianta posibila cele doua tipuri de grilaje cu lamela perforata, astfel incat se vor putea concepe diferite modele ale perdelei grilajului metalic cu care veti inchide zona ferestrelor, a usilor de acces, sau a oricarei alte deschideri.

Prin modul in care sunt fabricate aceste parti componente ale grilajului metalic pe care il veti monta, in sensul ca vor putea fi acoperite la cerere cu pulberi de polimer in orice culoare RAL disponibila doriti, asigura si esteticul fatadei cladirii unde vor fi montate.

Comentariile sunt inchise