Jaluzelele exterioare – sisteme de deviere optima a luminii

Jaluzele exterioare ce asigura în mod eficient conditiile ca soarele sa nu devina niciodata prea puternic – iar prin tehnica de ghidare a luminii, chiar în mod diferentiat. Ea creeaza, pe de o parte, zone fara soare si efecte de orbire, dar permite, pe de alta, sa patrunda suficient de multa lumina. Si anume, întotdeauna acolo unde se doreste.

Jaluzele exterioare ce transforma întregul loc de munca si locuit într-o zona lipsita de efecte de orbire, chiar si atunci când soarele este foarte jos la orizont; chiar si ecranele din imediata vecinatate a ferestrelor sunt protejate eficient fata de razele de soare. Cu toate acestea, încaperea este iluminata uniform, putându-se renunta pe timpul zilei la iluminatul artificial.

Jaluzelele exterioare sunt ideale pentru cladiri la care protectia solara nu este posibila, însa unde este necesara cea mai buna protectie împotriva caldurii. Cu lamelele cu capacitate ridicata de reflectare, în pozitia deschisa a lamelelor, lumina zilei este dirijata spre tavanul încaperii si asigura astfel iluminatul natural si fara reflexe pâna departe în profunzimea încaperii. Executia standard este cu caseta superioara extrudata si sina inferioara acoperite cu strat de pulbere si lamele din aluminiu cu partea superioara puternic reflectorizanta.

Mastile jaluzelelor exterioare sunt construite special pentru ca pachetul lamelelor retrase sa fie ferit de vânt s intemperii. Mastile jaluzelelor exterioare sunt folosite cu placere si drept elemente constructive pentru decorarea fatadelor, întrucât le putem oferi în toate culorile RAL si într-o paleta bogata de forme si aspecte diverse.

Leave a Reply