Jamie Oliver invitat la Festivalul de Gatit in Aer Liber de la Cluj

Renumitul Jamie Oliver a fost invitat la Campionatul International de Gatit in Aer Liber din Cluj-Napoca, au anuntat organizatorii competitiei.

“Suntem inca din 2009 in discutii cu staff-ul lui Jamie Oliver pentru ca acesta sa vina inseptembrie la Cluj-Napoca, la Campionatul de Gatit in Aer Liber. Oliver are un program foarte plin, stabilit cu doi ani inainte, si asteptam un raspuns la jumatatea lunii februarie. Jamie Oliver este un showman adevarat si va face demonstratii de gatit pentru public”, a declarat pentru Mediafax Radu Zarnescu, responsabilul media al Campionatului.

In cazul in care bucatarul britanic va veni la Cluj, el va fi numit si in juriul concursului culinar. Campionatul International de Gatit in Aer Liber va avea loc la Cluj-Napoca intre 9 si 11 septembrie.

Nascut pe 27 Mai 1975, Jamie Oliver a luat contact de mic cu arta culinara, parintii lui detinand un restaurant. A avut inca din tinerete numeroase slujbe in domeniu, fiind remarcat de catre public in cadrul unui documentar despre River Cafe. The Naked Chef a devenit primul sau show si a fost cunoscut si indragit de catre public.

Au urmat numeroase show-uri TV atat in UK cat si in Statele Unite ale Americii, Australia si alte tari. Inceputul anului 2011 l-a gasit pe Jamie Oliver in California unde a filmat cateva episoade din “Jamie’s Food revolution” pentru postul de televiune ABC.

Festivalul de gatit in aer liber de la Cluj-Napoca se afla la editia cu numarul 5, devenind deja o traditie. Fie ca doriti sa schimbati mirosul de mancare, fie pentru a incerca sa reproduceti in bucatarie retetele pe care tocmai le-ati aflat, apartamentele noastre va asteapta pentru cei care au nevoie de cazare Cluj pe perioada concursului!

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare Cluj in apartamente create de designer, detalii + tur virtual pe http://www.cazareclujieftina.ro.

Comentariile sunt inchise