Jeep-piese originale si aftermarket

Daca esti dornic de aventura, iti plac senzatiile tari si esti pasionat de off-road, atunci clar esti posesorul unui Jeep. Jeep este  cea mai veche marca de vehicule off-road si este produs de compania americana Chrysler. Primele modele produse de Jeep au fost principalele masini off-road ale armatei SUA si ale Aliantilor in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial.

Istoria Jeep incepe in 1940, cand armata SUA a decis sa inlocuiasca vechile vehicule din dotare si a solicitat crearea unui automobil modern, special, care sa serveasca celor mai diverse scopuri in cele mai neprietenoase conditii. Astfel, in vara anului 1941 a fost produs primul Jeep 4X4, devenit in scurt timp un adevart erou al celui de-al doilea Razboi Mondial.

Productia a continuat si dupa incheierea razboiului, Jeep devenind o marca de prestigiu cu renume de top in competiile off-road si nu numai. Autotursimul si-a facut loc cu usurinta in viata civila, fiind folosit mai ales pe timp de iarna, la muncile campului  sau pur si simplu pentru  off-road. Conducand un Jeep te simti liber, esti determinat sa depasesti obstacole si  te bucuri de aventura. Calitatile tehnice iti ofera increde cand conduci o astfel de masina chiar daca te aflii pe o stanca abrupta sau impotmolit in namol.

Cele mai cunsocute modele de Jeep sunt Cherokee, Comanche, Commander, Compass, Grand Cherokee, Wrangler si Patriot.

Pentru ca natura lor le face sa fie utilizate in cele mai grele conditii si pe cele mai neprietenoase drumuri, apare necesitatea inlocuirii pieselor auto deteriorate. Stim ca de cele mai multe ori numai gandul ca trebuie sa mergi in magazine sa cauti piese auto pentru autoturismul tau iti da batai de cap, de accea noi am conceput un magazin online care pune la dispozitia clientilor o gama variata de piese auto, originale sau aftermarket, la cele mai bune preturi.

Comercializam numai piese auto originale si de calitate premium de la cei mai consacrati producatori din domeniul pieselor auto si oferim garantie pentru piesele comercializate de magazinul nostru. Sisteme de franare, sisteme de esapament, sisteme de inchidere, sisteme de tractare, sisteme de incalzire sau de aer conditionat, elemente de distributie si transmisie, elemente de caroserie, ambreiaj, suspensii, pompe de combustibil, bujii, rulmenti, bielete si nu numai le gasesti accesand site-ul nostru.

Livram piesele la domiciliu in cel mai scurt timp.

Comentariile sunt inchise