Killing Them Softly Distributie

Killing Them Softly Distributie

Sar gloante, se impart pumni, explodeaza masini, se mai arunca o gluma, apare mafia si se joaca poker. Cam asta ar fi pe scurt. Dar ce este mai important e ca in mijlocul actiunii sta Brad Pitt. Pentru ca oricat am incerca sa il trecem in garda veche, adica doar la capitolul “e actor bun”, tot nu ne lasa inima sa nu observam cat de bine arata taticul Pitt, mai ales cu freza de bad ass din “Killing Them Softly”. Pentru credibilitate, apare si eternul mafiot, Ray Liotta.

Elita gangsterilor (The Gangster Squad)

Nu tinem neaparat sa vedem doar filme cu mafioti, dar aparent Hollywood-ul are o noua pasiune…bine, veche. De data asta, dam cativa ani timpul inapoi, cand, in anii `50, politia din LA se lupta cu mafia de pe coasta. Ceea ce se traduce prin Ryan Gosling imbracat frumos si cu o slabiciune pentru Emma Stone. Poate ca e deja cliseu sa iti placa Superman-ul real Ryan, dar cum sa te poti abtine?

Argo

Bazata pe fapte reale, “Argo” isi plaseaza actiunea in vremea revolutiei din Iran, cand ambasada Statelor Unite este ocupata. Ziua este salvata de Ben Affleck, care se preface ca toarna un film. Incurcata treaba, nu? Partea buna este ca mai avem ocazia sa il mai vedem pe Ben Affleck, chiar daca purtand o freza nu prea flatanta.

Comentariile sunt inchise