KREVIN MANAGEMENT& CONSULTING – Recrutarea este afacerea noastra !

Centrul de cariera KREVIN este dedicat atat companiilor cat si persoanelor in cautarea unui loc de munca, individualizand si personalizand serviciile in functie de nevoile fiecaruia.

Centrul de cariera KREVIN este dedicat atat companiilor cat si persoanelor in cautarea unui loc de munca, individualizand si personalizand serviciile in functie de nevoile fiecaruia.

In ceea ce priveste colaborarea cu clientii nostri, misiunea este de a rezolva rapid si eficient problemele de personal cu care se confrunta, punandu-le la dispozitie specialisti avizati si cu experienta in resurse umane. Asiguram servicii de recrutare si selectie de personal la orice nivel de experienta si in orice domeniu.

Centrul de cariera KREVIN este o agentie de recrutare din Romania care nu percepe comision de la candidatii ei. Pentru a permite o angajare sigura si rapida persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, in tara si in strainatate, KREVIN nu percepe taxe sau comisioane. Procedura este simpla : candidatii trebuie sa viziteze siteul nostru si sa ne trimita cv-ul. In mod automat vor fi inregistrati in baza de date, iar consilierii nostri incep sa le caute un loc de munca.

Serviciile noastre se bazeaza pe o infrastructura moderna, in totalitate computerizata, cerintele angajatorului si cele ale candidatului fiind respectate in totalitate. Oferim servicii complete pentru orice probleme legate de Resurse Umane.  Recrutare permanenta, executive research, replasarea unui angajat existent, toate acestea le gasiti alaturi de Centrul de Cariera Krevin. Va punem la dispozitie echipe de specialisti cu experienta indelungata in domeniul lor de activitate.  KREVIN™ Agentie de Recrutare isi desfasoara activitatea si pe plan international in Franta, Italia, Spania, Germania, Belgia si Anglia.

CONTACT :

www. krevin.ro

Telefon: 0232 217 704

Adresa: Str. Gavril Muzicescu nr.2, 700127 IASI, Romania

Comentariile sunt inchise