Laminatele de parchet din bambus – din ce in ce mai cautate pe piata autohtona

Cadou al naturii, bambusul, in Orientul Indepartat, a fost intrebuintat in foarte multe feluri de milenii intregi, iar in ultimii ani a devenit un material din ce in ce mai cautat de catre statele occidentale si nu numai din cauza calitatilor sale unicat. In epoca moderna, acest material a devenit o alegere potrivita atat pentru realizarea unor obiecte decorative cat si pentru unele practice cum ar fi laminatele de parchet, care exista foarte placute la nivel estetic.

Fiind un arbust ce creste destul de repede, bambusul nu necesita decat 3-5 ani sa ajunga la maturitate. Se regenereaza fara sa fie nevoie de replantare si necesita o cantitate foarte redusa de produse de fertilizare si pesticide, fiind astfel o alternativa ecologica pentru produsele din lemn traditional. Mai mult decat destul de, exploatarile de bambus pentru uz comercial se fac in asa fel incat sa nu puna in pericol habitatul ursilor panda.

Din punct de vedere botanic, bambusul poate fi mai degraba o planta ierboasa decat lemnoasa, insa, spre deosebire de ierburile firesti, bambusul poate fi rezistent si rezistent, aceste calitati facand din el un material perfect pentru pardoseala.
Probabil ca atunci cand va ganditi prima data la parchetul din bambus va imaginati o suprafata denivelata, care poate fi foarte incomoda pentru a fi utilizata ca pardoseala.

Un mop de calitativ superior sau un aspirator, exista ustensilele cele mai potrivite numai pentru a curata parchetul de praf si mizerie. Pentru a va pastra parchetul la cea mult mai buna calitate, aspirati-l sau folositi un mop uscat de cel nitel doua ori pe saptamana, cu scopul de a indeparta praful si mizeria inainte ca acestea sa-l zgarie sau sa-i indeparteze luciul. De aceia recomandam parchetul laminat din bambus care destul de usor de simplu de intretinut, de curatat si este si ieftin ca specialitatile de parchet din productia proprie autohtona.

Comentariile sunt inchise