Laptop-uri cumparate online

In ziua de azi nu toata lumea isi permite achizitia unui nou device, asa ca exista si produse second hand care desigur sunt mai ieftine fata de cele noi. Un laptop second este mult mai ieftin decat unul nou, daca acum un laptop nou mediu costa aproximativ doua mii de lei inseamna ca unul second hand de acelasi tip va costa mult mai putin decat cel nou. Desigur in ziua de azi sunt salarii foarte mici asa ca cumpararea unui laptop nou nu prea este o solutie corecta, asta daca nu vreti sa va complicati cu rate la banca, deci tot laptop-ul second hand este o solutie potrivita.

Cand alegeti sa cumparati un laptop second hand aveti mare gria la specificatii, alegeti acel produs care va este util pentru ceea ce o sa faceti cu el. Pe piata se gasesc si produse entry-level, produse cu o configuratie slaba si desigur nici aplicatii mai noi nu o sa functioneze pe acest tip de laptop second hand. Produsele second hand sunt produse normale doar ca proprietarul vinde produsul deoarece are un produs mai bune sau se plictiseste de el. De aceea preturile sunt mai mici si fiabile. Daca proprietarul isi cumpara un laptop nou, iar cel vechi trebuie vandut deoarece acesta  trebuie sa isi scoata investitia facuta pe noul laptop. Deci asa sta treaba cu produsele de tip second hand, mai ales cu gadgeturile.

Mereu sa tineti cont de calitatea produsul si de pretul acestuia. Vanzatorul trebuie sa specifice orice lucru despre produs, daca produsul are probleme desigur vanzatorul este obligat sa aduca la cunostinta acest lucru. Daca nu sunteti multumit de laptop-ul comandat aveti dreptul de a cere schimbarea lui sau chiar bani inapoi. Deoarece este destul de greu sa alegi un laptop potrivit, mai jos aveti o lista cu cateva informatii care va vor ajuta atunci cand cumparati un laptop second hand.

Atunci cand vine vorba de aspect trebuie sa va placa, degeaba cumparati un model daca acesta nu este pe placul dumneavoastra. Am vazut persoane care au cumparat un anumit laptop second hand si s-a plans deoarece nu ii place, dar acesta a cumparat produsul deoarece a fost la promotie si a avut un pret foarte bun. Intrebati vanzatorul daca produsul nu are zgarieturi sau de ce nu si pixeli morti.

Un alt criteriu de alegere a unui laptop second hand este partea de conectivitate, verificati daca produsul are tot ceea ce ii trebuie pentru a functiona corect. De exemplu porturi USB sau Wi-Fi, este foarte important sa ai internet oriunde de aceea un laptop second hand cu Wi-Fi este o alegere buna. Daca vreti un laptop cu o camera web trebuie sa stiti ca nu toate laptopurile au o camera integrata, daca aveti nevoie de un laptop cu o camera trebuie sa cititi cu mare atentie fiecare detaliu a produsului respectiv.

Pe partea tehnica laptop-ul trebuie sa fie cat mai puternic, asta depinde pentru ce activitatii o sa fie folosit. Pentru internet, muzica sau filme este recomandat un laptop mediu iar daca aveti nevoie pentru jocuri sau activitatii asimilare este recomandat un laptop cat mai puternic adica memorie RAM mare, un procesor puternic sau spatiu de stocare cat mai mare.

Daca vreti sa va cumparati un laptop second hand trebuie sa analizati piata, sunt multe produse ieftine dar si scumpe. Nu trebuie sa alegeti mereu ceea ce este mai ieftin (verificati detaliile produsului), uneori produsele ieftine nu sunt concepute pentru programe noi. Alegerea unui laptop second hand este foarte dificila, acum cand piata este mereu in crestere.

Comentariile sunt inchise