Laptop-uri ieftine cu licenta de Windows 7

laptop ieftinDupa ce timp de mai multi ani Quickmobile s-a facut cunoscut pe piata telefoanelor mobile si a gadgeturi-lor, de curand in magazinul online si-au facut aparitia si o gama de netbook-uri si laptop-uri ieftine destinate in special persoanelor active in mediul online, al bloggerilor, elevi si studenti, urmand ca in urmatoarea perioada in stocul magazinului sa-si faca aparitia si o serie de laptop-uri profesionale.

Surprinzator sau nu, insa cresterea vanzarilor in domeniul It-Informational din ultimul an demonstreaza faptul ca nevoia de a investi in tehnologie si informatie este primordiala, pentru a creste cota de piata  si a crea un business cu mari calificative, iar QuickMobile este intr-o continua tranzitie si dezvoltare, sprijinand continuu realizarea acestor obiective.
Spre exemplu gasim cel mai mic pret la Netbook-ul  ACER AQUA 10.1 ” INTEL ATOM vine dotat cu Procesor Intel Atom, HDD de 250 GB un ecran superb de 28 cm(10,1 inch) WSVGA cu luminozitate ridicata, cu un raport de aspect 16:9, o tastatura confortabila pentru tastarea usoara si un touchpad multi-gest. Produs de Chipset Video Intel acest netbook extrem de usor are doar 24 de mm grosime  si cantareste aproximativ 1 kg.
Desi laptopurile sunt mai subtiri si mai usoare, tendinta furnizorului QuickMobile de a acapara o mare parte din vanzarile de laptopuri vine insotita de faptul ca toate gadgeturile mobile sunt echipate cu aceleasi procesoare performante, si un aspect extrem de important este faptul ca toate laptopurile vin insotite de licenta pentru Windows 7, preturile incluzand Tva-ul.
Activitatea companiei se desfasoara sub tutela societatii comerciale ElectroMobile care a fost infiintata in anul 2005, si care are in prezent 48 de angajati. Renumele companiei a fost consacrat sub denumirea marcii QuickMobile. Societatea are in prezent 7 magazine deschise in Romania, sub denumirea brand-ului QuickMobile in marile centre comerciale din Bucuresti, Cluj, Baia Mare, Sighetul Marmatiei, iar de curand societatea si-a deschis un sediu in Statele Unite ale Americii.

Comentariile sunt inchise