Lenjerii intime pentru seducerea barbatiilor

Lenjeriile intime pentru femei ofera incredere in sine si senzualitate, astfel devenind atragatoare si sexy. Totodata este important in viata de cuplu, deoarece veti scapa garantat de monotonia si plictiseala. Indiferent ca vreti o noua relatie sau sa aduceti un aer nou relatiei, lenjerii intime cu modele sexy va vor fi de mare ajutor.

  • Dantela: daca vreti sa fiti cu adevarat seducatoare intr-un mod elegant, lenjeriile din dantela transparenta cu siguranta vor avea efectul asteptat.
  • Imprimeurile: daca sunteti o femeie romantica, imprimeurile florale sunt ideale pentru dumneavoastra. Insa pentru femeile puternice recomandam imprimeurile animale, care sunt si pe placul barbatiilor. In cazul imprimeurilor florale sunt potrivite culorile deschise, iar pentru cele animale, alegeti culori inchise.
  • Decupaje: lenjeriile cu decupaje sunt foarte seducatoare potrivite pentru femei sigure pe ele. Decupajele interioare marcheaza talia iar decupajele exterioare distrag atentia de la un abdomen mai putin ferm.

Culorile sunt la fel de importante ca si modelul lenjeriilor. Cele mai des alese culori sunt categoric alb, rosu si negru, dar creatorii ofera si o gama larga de lenjerii in culori aprinse, pentru femei moderne si care vor sa capteze cu adevarat atentia partenerului. Pentru un aspect cu adevarat sexy, pentru care partenerul sa nu poata rezista, veti avea nevoie si de accesorii. Cand vorbim de accesorii, trebuie amintite dresurile cu portjartier sau banda adeziva, manusi din dantela sau matase, pene nu numai. Nu uitati ca pentru un look sexy este nevoie si de atitudine, astfel veti putea purta lenjeriile sexy intr-un fel in care sa straluciti. Merita sa investiti in lenjerii dama si pentru accesorii, ca sa aveti o relatie perfecta din toate punctele de vedere.

Comentariile sunt inchise