Litoralul romanesc – destinatia ideala de vacanta si in 2013

Cand spui Romania spui traditie si cultura, iar toti ceia care au vizitat aceasta tara sunt de accord ca reprezinta o destinatie turistica plina de splendoare si unicitate. Flancata de Republica Moldova si Ucraina in nord-est, Marea Neagra in sud-est, Bulgaria in sud, Romania este impartita in 3 regiuni principale: Valahia (formata din regiunile Oltenia, Muntenia si Dobrogea), Moldova si Transilvania ( Banat, Crisana, Maramures si Transilvania).

Litoralul romanesc al Marii Negre, portul Constanta si Delta Dunarii destinatii turistice unde turistii se pot bucura de plaje aurii si mare, de plimbari cu barca si admirarea florei si faunei . Frumusetea si unicitatea locurilor sunt intregite de ospitalitatea si stilul traditional al locuitorilor.
Indiferent ca alegeti sa va petreceti vacanta la munte sau la mare, veti gasi cazare la hoteluri , pensiuni , vile, cabane montane la preturi accesibile si cu tot felul de facilitati, care va vor face sejurul in Romania cat mai confortabil.

Pentru turistii care doresc sa se bucure de un concediu la Marea Neagra, cele mai cautate statiuni pe litoralul romanesc in 2013 sunt: Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun. Aceste statiuni ofera turistilor o gama larga de activitati si obiective pentru toate varstele, activitati diversificate indiferent de preferinte : plimbari cu barca, hidrobicicleta, jet-sky-ul, wind-yachting, schi-nautic, plimbari cu deltaplanul, parcurile acvatice .

Pentru turistii aflati in cautarea unui loc de vacanta pentru relaxare si terapie, statiunea balneoclimaterica Eforie Nord, aflata intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, este locul unde va puteti trata de anumite boli: boli reumatismale, boli de calcifiere, anemii, imunitate scazute, circulatie periferica defectoasa.

Astfel, litoralul romanesc in 2013 imbina relaxarea cu terapia, oferind activitati diversificate, locuri de cazare la hoteluri de 2,3,4,5 stele cu all inclusive, impacand astfel si cei mai pretentiosi dintre turisti.

Comentariile sunt inchise