Loteria EuroJackpot explicata pe scurt

Scurta prezentare a noii loterii EuroJackpot

EuroJackpot explicat

EuroJackpot (cunoscuta si sub denumirea de EuroLotto) este cea noua loterie oficiala la care participa simultan mai multe tari din Uniunea Europeana. La acest joc aveti sanse de a castiga un premiu mai bune decat la cealalta loterie pan-europeana, EuroMillions. Premiul minim la categoria 1 a jocului de loto EuroJackpot este de EUR10.000.000. Asadar este usor de ce aceasta loterie incepe sa se bucure de tot mai multa popularitate in randul jucatorilor la loto din Europa.

Cum decurg extragerile?

Prima partida a loteriei EuroJackpot a fost cea de vineri 23 martie 2012. In prima etapa se extrag cinci numere dintr-o urna ce contine bile de la 1 pana la 50. Aceste prime 5 numere sunt numerele principale. In urmatoarea etapa a unei partide Euro Jackpot se extrag doua numere dintr-o alta urna, care contine bile numerotate de la 1 pana la 8.

Cum putem participa?

Daca aveti trecere prin Finlanda, Norvegia, Germania, Italia, Islanda, Suedia, Danemarca sau Olanda,  probabil ca puteti gasi intr-una din aceste tari o agentie de unde sa puteti cumpara bilete la EuroJackpot. Insa sa recunoastem ca romanii care au drum prin acele tari sunt o exceptie. Cei care nu au posibilitatea de a bate un drum extrem de lung pentru a juca, au acum sansa de a cumpara online bilete la partidele loteriei EuroJackpot. Firma pe care noi o recomandam pentru a se ocupa de intermedierea achizitiei biletelor la aceasta loterie se bucura de o foarte mare notorietate in domeniu si presteaza astfel de servicii de peste 10 ani. Au o conduita de afaceri ireprosabila si dau dovada de grija maxima fata de toti clientii, iar aceste atuuri ii recomanda si romanilor care doresc sa-si incerce norocul la jocuri de loto din strainatate.

Extragerile loteriei EuroJackpot se desfasoara o data pe saptamana, vineri, si au loc in capitala Finlandei, Helsinki. Apoi, pentru a garanta corectitudinea desfasurarii extragerilor, rezultatele sunt validate de 2 comisii separate aflate in Germania si Danemarca.

Premiul minim si garantat de la categoria I a a jocului de loto EuroJackpot este de EUR10.000.000. Premiul maxim la care se poate ajunge la aceasta categorie este de EUR90.000.000. Iata deci inca un motiv pentru care si voi ar trebui sa jucati.

Un alt avantaj al acestei loterii ar fi acela ca exista un numar mare de castigatori, la EuroJackpot existand in total 12 categorii de castiguri.

In acest articol v-am prezentat o mica parte din avantajele de a jucat online la loteria¬†EuroJackpot. Insa alegerea este a voastra. Trebuie doar sa comparati si diferentele nu vor intarzia sa apara…

Comentariile sunt inchise