LOTERIA EUROPEANA, EUROMILLIONS – O SANSA SI PENTRU ROMANI !

Sunt putini cei care stiu ca isi pot incerca norocul la loteria europeana EuroMillions dar nu direct, fiindca loteriile nationale a celor 9 tari  nu permit sa joace direct decat rezidentilor lor,… restul pot juca doar prin intermediul unor operatori afiliati (click pe bannerele de mai sus). Loteria Europeana  pune la bataie zeci de milioane de euro si care contrar zvonurilor, nu tine cont de tara de rezidenta.
Toti oamenii care viseaza sa castige cel putin 15 milioane de euro (reportul minim la cat.1-a) dintr-un foc, aproape ca intra in fibrilatie in fiecare marti si vineri seara, cand are loc extragerea  celor sapte numere castigatoare la loteria paneuropeana Euro Millions, jocul loto cu cele mai mari sume puse la bataie pe continentul european. Spre deosebire de loteriile nationale, cea paneuropeana nu impune restrictii de nationalitate si nici macar nu le cere jucatorilor sa fie rezidenti ai tarilor in care joaca.
Daca vor sa joace la EuroMillions, romanii nu au nevoie sa cheltuiasca bani pe calatorii in strainatate atata timp cat acceseaza unul din website-urile prin intermediul carora se poate juca online la loteria europeana. Ideea jocului este simpla: castigatorul marelui premiu trebuie sa ghiceasca cinci numere din 50, plus alte doua asa-numite ‘stelute norocoase’ (Lucky Stars), numerotate de la 1 la 11. Operatorul completeaza biletul electronic care apoi va fi inregistrat in computerul principal al Euro Millions.
Vesnica dilema,…unde sa jucam? La loteria romana sau la cea europeana? Sunt un pasionat al jocurilor ne noroc de peste 30 de ani,… si am ales a doua varianta! Ma pasioneaza teoria probabilitatii numerelor, precum si raportul dintre matematica si hazard ce guverneaza jocurile de noroc.

Comentariile sunt inchise