Lucruri de care o femeie nu se poate lipsi!

Vom vorbi aici despre lucrurile care o femeie nu se poate lipsi, sau cel putin nu ar trebuui sa o faca. Si nu doresc sa reiau toata discutia despre demachiantul magic, rimmel sau seara de joi seara cu cele mai bune prietene, ci despre alte lucruri, aparent lipsite de importanta, dar care fac diferenta pentru reprezentantele sexuli feminin si care in functie de existenta sau lipsa lor caracterizeaza un anumit lifestyle.

1. O rochie de seara

Indiferent unde trebuie sa te duci, daca iesi seara si nu ai de gand sa petreci 5 ore intr-un supermarket, ci alegi un loc de divertisment, ai nevoie de o rochie, cat mai versatila posibil. Majoritatea doamnelor se gandesc la Little Black Dress, lansata de faimoasa Audrey Hepburn si care te poate scoate din orice incurcatura. O poti purta in varii ocazii cu diverse accesorii care sa o scoata in evidenta si care sa o faca de fiecare data diferita pentru ceilalti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegei un model cu linii simple, fara modele complicate, care sa se potriveasca cu orice fel de accesoriu. Rochii femei gasesti in orice magazin si pe orice site, trebui doar sa fii selectiva si practica pentru a gasi rochia perfecta.

2. Autoturisme

Chiar daca fetele in general habar n-au sa schimbe un cauciuc sau sa verifice uleiul, totusi apreciaza o masina frumoasa si ar fi dispune oricand sa conduca o masina chic sau macar sa fie plimbate intr-o masina sport. Si industria auto s-a orientat pe aceasta nisa, a conducatoarelor auto si realizeaza autoturisme special pentru doamne si domnisoare.

3. Parfumuri

Parfumul nu e doar un rasfat. E o modalitate prin care femeile isi exprima personalitatea. Parfumul pe care il alege o femeie spune foarte multe despre ea si despre modul ei de a fi. Parfumuri sunt multe, dar doar unul este cel care o defineste pe Ea.

Comentariile sunt inchise