Luxury International

Sunteti in cautarea unei oferte imobiliare de lux, fie apartamente, vile, terenuri. La agentia Luxuri International Bucuresti gasiti tot ceea ce aveti nevoie.

Bazandu-si filozofia de afaceri pe corectitudine, deschidere si competenta, luxury international a captat increderea clientilor sai dezvoltand cu acestia relatii durabile, reciproc avantajoase si in masura sa o recomanda ca partener ideal pentru cei care deruleaz afaceri in domeniul imobiliar de lux, persoane particulare sau companii.

Compania carei inca de la inceput s-a impus pe piata de real estate a Capitalei, prin targetul de public pe care îl abordeaza. Un public consumator de luxury level, exigent si atent la nevoile sale si starea de comfort pe care si-o doreste.

Luxury International este o agentie de consultanta si vanzari imobiliare, specializata pe segmentul premium, care are în portofoliu doar proprietati exclusive, care ofera servicii personalizate de marketing, promovare si vanzare de proprietati deosebite, precum castele, vile de patrimoniu sau dezvoltari imobiliare speciale.

Va oferim apartamente dorobanti , apartamente kiseleff, apartamente primaverii, apartamente herastrau, apartamente aviatiei, apartamente pipera, apartamente baneasa, apartamente nordului, apartamente cotroceni, apartamente otopeni, deasemenea vile dorobanti, vile kiseleff, vile primaverii, vile herastrau, vile aviatiei , vile pipera, vile baneasa, vile nordului, vile cotroceni, vile otopeni, iar daca sunteti in cautarea de terenuri va oferim terenuri dorobanti, terenuri kiseleff, terenuri primaverii, terenuri herastrau, terenuri aviatiei, terenuri pipera, terenuri baneasa, terenuri nordului, terenuri cotroceni , terenuri otopeni.

Comentariile sunt inchise