Magazin blanuri, haine blana

  Magazin blanuri, cu experienta de 20 de ani in domeniul vanzarii de blanuri nobile, este o afacere de familie aparuta din pasiunea pentru lucruri fine, demonstrand seriozitate in toate colaborarile, si refuzul de a compromite calitatea.

  Activitatea a inceput prin reprezentarea timp de multi ani in zona Dobrogea a renumitei fabrici “Favior-Vidra” din Orastie. Blanuri vidra si magazin-blanuri.ro continua spiritul “Vidra”: calitate si inovativitate.

  Produsele noastre tin cont atat de linia modei, cat si de noutatile tehnologice ce permit prelucrari din ce in ce mai fine si sofisticate. Calitatea ireprosabila este demonstrata¬† prin greutatea redusa, precizia cusaturilor si finetea executiei.

  Protejam mediul inconjurator purtand blanuri ?

Blana artificiala si cea mai mare parte din tesaturile sintetice sunt fabricate din produse petrochimice. Ca toate materialele plastice, acestea se degradeaza in sute de ani. Spre deosebire de acestea, blana naturala este un material organic.
Procesul de prelucrare a pieilor le face sa se conserve pentru o perioada de timp, dar dupa ani de purtare acestea se usuca in mod natural, se vor biodegrada si dezintegra, revenind complet in natura.

  Este posibila disparitia unor specii de animale purtand blanuri / haine blana ?

www.magazin-blanuri.ro comercializeaza numai produse din blana si pielea unor animale crescute in ferme speciale in acest scop.

www.magazin-blanuri.ro nu promoveaza purtarea hainelor din blana in scopul de a epata, ci de a trai intr-un mod sanatos si in armonie cu natura.

Comentariile sunt inchise