Magazine online

Conceptul de a fi “online” ne scuteste de mult efort, timp pierdut, reusind astfel, sa comunicam si sa avem feedback-uri in timpul cel mai optim. Un magazin online e cel mai eficient instrument atat pentru cumparator, cat si pentru vanzator. Un cumparator este scutit de alergatul prin magazine, statul la cozi interminabile, traficul inapoi spre casa, iar un vanzator isi reduce cheltuielile inerente unui magazin real si isi expune produsele in fata unei piete foarte largi de clienti.

Un magazin online e recunoscut prin cateva caracteristici simple: prezinta informatii despre produse sau servicii, impreuna cu pretul lor, are un cos de cumparaturi similar celui de la market in care se simuleaza punerea lor in cosul de cumparaturi, preia si transmite datele personale ale cumparatorului pentru a putea fi contactat de catre vanzator, poseda un sistem de plata pentru incasarea banilor de la cumparator.

De asemenea, exista in background un sistem de admnistrare a acestui magazin virtual care permite introducerea si actualizarea informatiilor despre produse, se tine evidenta comenzilor, a conturilor cumparatorilor inregistrati,  se urmaresc statistici despre produsele cele mai cautate si,  nu în ultimul rand,  se trimit mesaje de promovare menite sa informeze clientii magazinului despre ofertele curente.

Acum este simplu sa ai un astfel de magazin.

Pe magazine-online.ro ai posibilitatea sa iti faci propriul magazin electronic si sa accesezi versiunea demo pentru a vedea functionalitatea lui “live”, cu utilizator: “demo”, parola: “demo”, tip cont: “magazin”, vizibil pentru 300.000 de utilizatori.

Pentru a crea un magazin, se creeaza mai intai un cont nou, apasand butonul “Adauga magazin”, se completeaza datele personale si ale magazinului. Apar urmatoarele optiuni: editare date cont, administrare magazin, modificare parola, iesire cont. Partea principala a actiunilor vor avea loc in “administrare site”, unde regasim: admin, magazin, cont, actiuni categorii, cautare, actiuni producatori, administrare magazin si alte optiuni necesare pentru administrare.

Iata ca in cativa pasi simpli, poti deveni proprietarul unui magazin virtual, fara batai de cap.

Comentariile sunt inchise