Mama si copilul – biblia mamicilor

Mama si copilul – biblia mamicilor

Mama si copilul - Capraru - ed. MedicalaCu o adresabilitate foarte mare, destinatata atat medicilor pediatri, cat si parintilor, este foarte apreciata de publicul larg deoarece poarta semnatura sotilor Emil si Herta Capraru, a caror experienta in domeniu este de necontestat. Cumpara acum Cartea Mama si copilul editia revizuita.
Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.
Cu un cuprins foarte bogat, din  cadrul caruia amintim: Sarcina si nasterea, Nou-nascutul (0-28 zile),Sugarul (de la 1 luna la 12 luni), Copilul de la 1 la 6 ani, Retete culinare
Scolarul mic, Adolescentul, Copilul bolnav, Se previne! Este cel mai bine.; acopera toata perioada de dezvoltarea a unui copil.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului, mai multe detalii despre aceasta carte, inclusiv look inside gasiti pe pagina dedicata acestei carti.


Comentariile sunt inchise