Mancare la domiciliu prin intermediul firmei Yoffi

preparate de bazaDin ce in ce mai multa lume apeleaza cu incredere la firme specializate de catering pentru livrari de mancare la domiciliu sau la locul de munca si asta de cele mai multe ori din lipsa de timp pentru gatit.

Aceste firme de catering pregatesc zilnic meniuri cu fel de fel de preparate delicioase, de unde fiecare client poate alege ceea ce prefera sa manance in ziua respectiva.

Printre preparatele de baza se numara ciorbele si supele preparate din produse proaspete, carnea facuta cu fel de fel de sosuri si garnituri, fie de cartofi, legume sote, orez sau cus cus, salate, paste si nu numai.

Cei care opteaza pentru meniul zilei, au posibilitatea sa aleaga intre doua feluri de supe sau ciorbe impreuna cu un fel de baza, ce poate cuprinde fie carne cu garnitura si salata, fie salate sau paste.

Comenzile pentru mancare se pot face fie pentru intreaga saptamana, fie pentru o singura zi, iar meniul este disponibil aici.

Mancarea pregatita de Yoffi este foarte sanatoasa, fiind pregatita pe grill, in cuptor sau pe abur, evitandu-se cat mai mult preparatele prajite in ulei. Mancarea la gratar este foarte sanatoasa si preferata de foarte multe persoane in ultima perioada motiv pentru care la Yoffi se gateste mult acest tip de carne. Ca si garnitura pentru acest preparat, Yoffi pregateste legume la gratar, cartofi piure sau natur, orez cu legume, cus cus sau fasole verde, o cobinatie ideala pentru masa de pranz.

Firma de catering Yoffi din Baia Mare si-a castigat increderea clientilor datorita produselor de calitate pe care le pregatesc, preparatelor proaspete si aspectoase ce se gasesc in meniul zilei, dar si serviciilor de calitate si transport oferite.

Preparatele sunt transportate in conditii de siguranta, in masini speciale pentru mancare si livrate in caserole bio, ce pot fi folosite si in cuptorul cu microunde pentru reincalzirea preparatelor, in cazul in care acestea nu sunt servite la timp.

Yoffi va ureaza pofta buna!

 

Comentariile sunt inchise