Maratonul regal

Best Broker a sustinut si in acest an Maratonul Regal fiind unul din sponsorii oficiali. Aflat la a doua editie, evenimentul s-a desfasurat pe 10 mai la Bucuresti, si comemoreaza Ziua Regalitatii in Romania, dar si curajul celor care au ajutat la construirea statului roman modern.

Startul Maratonului Regal s-a dat in fata Palatului Elisabeta, iar traseul de alergare a fost organizat in parcul Herastrau. Semnalul de start a fost dat de campioana Gabriela Szabo si Ilie Rosu in prezenta Principelui Nicolae. Dupa ce s-a cantat imnul, cei 120 participanti, imbracati in tricouri tricolore, au plecat spre castigarea probei de maraton (42 km) sau semi-maraton (21 km). La semi-maraton a luat parte si cel mai ambitios alergator din Romania, Gheorghe Mosion, care are aproape 80 de ani. Ca in fiecare an, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a fost cea care a inmanat castigatorilor premiile. Pentru festivitatea de inmanare a premiilor, alaturi de Alteta Sa Regala a avut placerea si onoarea de a se afla si Doamna Daniela Alexe, Director General Best Broker.

Ne numaram printre colaboratorii de incredere ai Casei Regale A Romaniei de mai bine de 8 ani. In 2011, compania Best Broker a primit, pentru bunele servicii de intermediere, negociere si consiliere in domeniul asigurarilor, titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei. Best Broker – Broker de Asigurare ofera clientilor sai (persoane fizice sau juridice) consiliere si expertiza pentru toata gama de asigurari, avand parteneriate cu majoritatea companiilor de asigurari de pe piata.

Comentariile sunt inchise