Marturii simple pentru nunta ta

În timp ce marturiile pentru nunta pot fi una dintre cele mai simple parti din planificarea unei nunti, ele pot fi, de asemenea, o parte din nunta, care este adesea lasata pâna in ultimul minut. In acest caz cautarea de marturii pentru nunta poate deveni destul de stresanta. Cu toate acestea, din fericire, exista o serie de optiuni pentru marturii de nunta, care sunt foarte usor de facut în ultimul moment.
Acest articol va oferi câteva idei pentru marturii de nunta foarte simple.

Utilizarea de flori ca marturii de nunta este, fara îndoiala, una dintre cele mai simple marturii pe care o puteti oferi invitatilor dumneavoastra. Nu exista practic nici o pregatire implicata în aceasta marturie pentru nunta si în functie de cât de multi invitati ai la nunta posibil sa nu fie nevoie sa comandati marturiile cu mult timp inainte. Puteti oferi invitatilor dumneavoastra un singur trandafir rosu, ca o marturie. Acest lucru este extrem de potrivit, deoarece trandafirul este un simbol al iubirii. De asemenea, este foarte usor, deoarece nu trebuie sa fie impachetat. Puteti achizitiona pur si simplu un trandafir pentru fiecare oaspete si sa rugati un membru al personalului din sala, un prieten sau un membru de familie sa le aseze pe mese in dreptul fiecarui invitat. Puteti alege, de asemenea, o floare care este folosita si în aranjamentul din centrul mesei dumneavoastra si sa instruiti florarul sa aseze o floare in dreptul fiecarui scaun, atunci când aranjeaza florile.

Bomboanele pot fi, de asemenea, o marturie pentru nunta extrem de simpla. Exista diferite moduri de a oferi bomboane ca marturii pentru nunta, cum ar fi acordarea fiecarui invitat o cutie mica sau un cosulet umplut cu bomboane. Cu toate acestea, exista o cale mai usoara de a da bomboane ca o marturie de nunta si, de asemenea, va ajuta sa economisiti bani pe flori. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unor boluri mari umplute cu diferite tipuri de bomboane ca piesele centrale pe fiecare masa. Puteti oferi apoi fiecarui invitat o cutiuta si o nota de încurajare acestora sa se bucure de bomboanele din bol. Invitatii dvs. vor umple cutiutele cu bomboane si le vor lua acasa.

Mai multe idei pentru marturii de nunta puteti gasi la marturii-nunta.tk.

Comentariile sunt inchise