Masa cosmetica profesionala – un produs versatil pentru tratamente corporale

Tratamentele corporale si faciale de care puteti beneficia in saloane specializate au la baza un obiect indispensabil pentru acest tip de afacere si anume o masa cosmetica profesionala. Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost preocupati de felul in care arata si de gasirea unor modalitati de relaxare cat mai la indemana.

Aceasta este suficient de versatila pentru a putea fi folosita la tipuri diferite de tratamente, iar datorita faptului ca este realizata din segmente care pot fi inclinate fie individual, fie impreuna, clientii pot sta intinsi pe spate sau cu fata in jos, rezemati daca ridicati spatarul, cu picioarele intinse sau indoite. Practic o masa cosmetica poate fi folosita in multe pozitii si cu inclinatii intermediare astfel incat si cosmeticiana si clientii sai sa aiba o pozitie corespunzatoare si confortabila indiferent de tipul de tratament: masti faciale, epilare sau orice alt tratament de infrumusetare.

In aceleasi scopuri puteti folosi si o masa pentru masaj care este fixa si care datorita ergonomiei sale si accesoriilor suplimentare poate asigura aceleasi conditii excelente indiferent de procedurile aplicate. Fiind alcatuita din 3 segmente, masa poate fi ajustata si folosita in 4 pozitii diferite, in functie de necesitati. Capetele ei pot fi fixate la diferite unghiuri astfel incat sa asigure pozitia ideala a clientilor.

De asemenea, ea prezinta un gol special pentru fata astfel incat pozitia culcat si cu fata in jos sa asigure o perfecta relaxare a muschilor spatelui, iar cand este folosit in alte pozitii acest gol poate fi acoperit cu un element realizat din acelasi material ca si salteaua. Masa fixa vine impreuna cu un rulou special din spuma poliuretanica, folosit pentru a suplimenta nivelul de sustinere atunci cand este necesar acest lucru sau cand clientii prefera folosirea unui accesoriu de tip perna.

Cand este vorba despre masaj si alte tipuri de tratamente corporale, confortul clientului este cel mai important, de aceea trebuie sa aveti in dotare articole profesionale, iar mesele cosmetice dedicate alaturi de o masa de masaj fixa trebuie sa fie prima achizitie si cea mai atenta achizitie.

Comentariile sunt inchise