Masuri de protectie a locuintei

Securitatea casei este un aspect extrem de important pentru orice familie. Cele mai potrivite masuri sunt, ca intodeauna, cele de a preveni daunele, iar alegerea de grilaje pune la dispozitie nu numai siguranta, dar si un aspect modern pentru casa.

Pentru a face cea mai buna alegere trebuie sa aveti in vedere nivelul de securitate dorit, aspectul si bugetul pe care doriti sa il alocati investitiei. Modelele moderne de grilaje au o functionare de tip rulou astfel incat ele pot deveni invizibile atunci cand sunteti acasa, iar cand plecati le puteti trage peste usi si ferestre. Folosirea otelului de calitate, galvanizat si vopsit in culoarea preferata si asortata casei garanteaza durabilitatea sistemului.

De asemenea si gradul de permeabilitate optica a suprafetei grilajului este la alegere. Puteti alege grilaje din bare tubulare, cu ochiuri mai mari, grilaje din bare ondulate cu ochiuri medii sau modele din tabla perforata. Pentru a bloca in totalitate accesul si vizibilitatea puteti alege chiar grilaje din sectiuni de tabla care arata precum obloanele, dar ofera de cel putin 10 ori mai multa siguranta fiind tot de atatea ori mai rezistente.

Faptul ca grilajele sunt amovibile ofera o siguranta generala mai buna indiferent ca este vorba despre usi sau ferestre pentru ca ele pot fi deschise imediat in caz de incendiu, de exemplu.

Modul de alcatuire al grilajelor va asigura ca acestea nu pot fi taiate sau demontate. Sina de ghidaj lateral este fixata cu suruburi dinspre interior astfel incat sa limiteze accesul. Grilajul are, in functie de latime, mai multe incuietori la partea inferioara gandite astfel incat sa nu poata fi descuiate decat de dumneavoastra.

Toate sortimentele de grilaje metalice sunt realizate la comanda clientului, astfel incat sa se potriveasca perfect. O echipa de profesionisti se ocupa de montaj, dar si de eventuale lucrari ulterioare de intretinere a grilajelor, astfel ca le veti avea functionale pentru multi ani la rand.

Comentariile sunt inchise