Materiale de constructii inovative

Materiale de ConstructiiDin dorinta de a oferi clientilor calitate de top, Decora Stil Slatina este mereu in cautarea unor materiale de constructii de ultima generatie. Interesul pietei se indreapta spre produse ecologice, cu variate posibilitati de utilizare. Astfel de exemple sunt lemnul lichid si duralmondul.

Lemnul lichid reprezinta o alternativa ecologica la masele plastice obtinute pana la acest moment din petrol si poate fi folosit la fabricarea de mobilier, sticle sau caroserii de masina.

Duralmond este un material obtinut din coji de migdale amestecate cu rasini naturale si sintetice. Este biodegradabil, usor, rezistent la umiditate, ignifug, oferind noi posibilitati de finisare. Duralmondul este poate fi prelucrat dupa orice forma sau textura, poate imita lemnul dar si piatra naturala, fiind astfel foarte atractiv pentru specialistii in amenajari interioare.

Dat fiind gradul de noutate al unor astfel de produse, pretul le va face inaccesibile in prima faza pentru marea majoritate.

Comentariile sunt inchise