Mentenanta IT

Folosim zilnic calculatorul, dar de intretinerea lui de ocupam foarte rar, cand ne aducem aminte sau cand calculatorul nu mai functioneaza cum trebuie. Mentenanta periodica este esentiala pentru mentinerea fiabilitatii si pentru functionarea optima a unui calculator.

Nu toate firmele isi permit un departament propriu de IT. De fapt doar companiile mari beneficiaza de acest privilegiu, in timp ce firmele mici si mijlocii apeleaza la firme specializate in servicii de mentenanta IT, asistenta IT, helpdesk si suport tehnic specializat. Daca sunteti in cautarea unui partener specializat in mentennata IT sau in rezolvarea problemelor cu care angajatii din firma dumneavoastra se confrunta, este recomandat sa apelati la un service calculatoare. Acestea ofera o gama larga de servicii, printre care si mentenanta calculatoarelor firmelor dumnoavoastra, a echipamentelor periferice sau a retelelor de calculatoare.

Performantele calculatorului  sunt foarte importante cand vine vorba de munca. Daca acestea sunt la un nivel ridicat, atunci poti fii sigur ca activitatea firmei tale nu este incetinita sau chiar intrerupta din cauza calculatoarelor sau a retelei de calculatoare.

Prin mentenanta IT, service-ul de calculatoare pune la dispozitia clientilor o serie de servicii, printre care:  verificarea antivirusului si a softurilor instalate, defragmentarea hardisk-ului, remedierea problemelor hardware cat si software, instalare windows sau alte softuri, verificarea echipamentelor periferice, a cablurilor, a routerelor sau switch-urilor. Lipsa mentenantei sau o mentenanta inadecvata poate da nastere unor situatii neplacute.

Fiecare companie este unica, din punct de vedere tehnic si operational, de aceea, impreuna cu dumneavoastra vom analiza oferta de abonament de mentenanta IT si o vom personaliza in functie de: numarul de calculatoare, numarul de echipamente IT, programele software instalate si versiunea de Windows instalata pe calculatoarele din retea.

Abonamentul de mentenanta IT include: suport IT, helpdesk, devirusare calculatoare, instalare Windows si antivirus, instalare calculatoare si echipamente IT, backup si restaurare Windows, administrare retea de calculatoare, recuperare date si documente, consultanta IT si alte activitati IT specifice, precum curatare de registry, defragmentare hard disk si deprafuire calculatoare.

Calitatea serviciilor IT oferite de SCB reflecta anii de experienta acumulati in companii multinationale. Va asteptam sa va convingeti !

Comentariile sunt inchise