Mesaje de Paste 2013

Sarbatoarea ce se apropie cu pasi repezi este considerata de lumea crestina cea mai importanta sarbatoare din calendar pentru ca in ziua de Paste se spuna ca mantuitorul Iisus Hristos a suferit rastignit pe cruce pentru toate pacatele oamenilor. Fiecare tara crestina are traditiile ei pentru aceasta sarbatoare, dar cu siguranta peste tot in lume crestinii isi trimit urari si mesaje de bine in aproprierea sarbatorii. Daca pana nu demult aceste mesaje trebuiau trimise cu ceva timp inainte prin intermediul scrisorilor sau telegramelor ca sa ajunga la destinatar pana in ziua de Paste, azi mesajele pot fi trimise cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul unui mail sau mai nou prin intermediul retelelor de socializare.s

Ce se scrie in aceste mesaje?

Majoritatea mesajelor sunt urari de bine pentru destinatar si familia sa, multi amintesc de cum Iisus Hristos a inviat la 3 zile dupa ce a murit, altii scrie mesaje intr-un ton mai vesel amintind de iepurasul de Paste si de cadouri, alte persoane se gandesc la sanatate si la bucurii sau la traditii.

Am cautat cele mai noi mesaje de Paste 2013 pentru ca cei care vor sa le transmita urari de bine prietenilor si rudelor sa o faca in tendinte, in plus astfel vor evita trimiterea acelorasi urari ca si de Pastele trecut.

Mesaj de trimis parintilor sau rudelor:

“Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: un zambet bland, o raza calda si treci cuvinte: Hristos A Inviat!”

 

Mesaj de trimis prietenilor:

“Sa pastem cat mai multi, sa pastem toti de-odata, chiar daca iarba nu-i legala, macar e tolerata.”

 

Mesaj pentru profesori sau alte persoane pe care le respectam:

“Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegttori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!”

Comentariile sunt inchise