Metode de creare de continut valoros

In domeniul specialist-ilor SEO si a web designer-ilor crearea continutului este cea mai importanta etapa din procesul de creare website, si careia i se supune orice site de succes de pe internet. Acest continut va fi creat pas cu pas prin munca sustinuta, astfel se va crea continut unic si de calitate pe internet prin creare website:

1. In primul rand, ca si specialist seo ma documentez despre domeniul de activitate al site-ului;

2. Prin efort creez continutul necesar pentru site-ul respectiv, continutul poate fi de tip prezentare, articol etc.;

3. Continutul realizat trebuie sa fie folositor vizitatorilor sit-ului, ideal ar fi sa atraga link-uri catre el de pe alte site-uri asa numita metoda linkbait;

4. Continutul de calitate insemna ca vizitatorii site-ului sa doreasca sa-l faca cunoscut prietenilor si cunostintelor prin retele de socializare.

Deci, prin creare website continutul creat trebuie facut cunoscut oameniilor interesati de un astfel de continut de calitate prin bloguri, articole pe siteuri de articole si retele de socializare.

– Primul lucru ce trebuie facut este ca si continutul sa ajunga la oameni. Asta se refera la trimitere pe email a instiintarii despre continutul excelent creat, instiintare pe mesagerie instant sau chiar prin a telefona posibilii clienti.

– Pregatirea lansarii continutului de calitate este esentiala, asta se poate face prin anuntare in prealabil a lansarii, programarea lansarii, si anuntarea lansarii inca odata atunci cand este cazul.

– De asemenea, trebuie creat un plan de promovare prin realizarea unui plan de marketing si anume: livrarea prin social media a continutului, construirea de link-uri in mod activ, sau postari pe site-uri relevante din nisa respectiva.

– Nu in ultimul rand postarea continutului pe alte site-uri prin campanii masive de promovare, site-uri din mediul social.

Leave a Reply