Metode pentru un zambet perfect santos

Pentru a beneficia de un zambet perfect si sanatos medicii stomatologi pun la dispozitia pacientilor mai multe metode foarte efciente din care tu sa o alegi pe cea mai potrivita pentru dantura ta. Le voi prezenta mai jos pe cele mai importante dintre acestea:

  1. Aparatul dentar – poate fi folosit atat de la varste fragede pentru copii cat si pentru adulti. Cel de tipul INCOGNITO prezinta avantajul ca prin eforturi minime din partea pacientului va ajunge foarte repede la rezultatul dorit.
  2. Fatetele dentate – este o metoda mai sofisticata dar destul de des intalnita in randul persoanelor care isi doresc un zambet perfect sanatos. Aceste fatete reprezinta de fapt foite foarte subtiri din material de portelan, cu aspect natural ce se aplica pe dinti si vor corecta culoarea, spatiile, muchiile sparte, reusind sa asigure dentitia sanatoasa. O astfel de metoda se practica mai ales in afara, dar este disponibila acum si in Romania prin intermediul clinicii artimplant.ro. Doar aici veti avea parte de cele mai bune tratamente si o ingrijire de inalta clasa a dentitiei dumneavoastra.
  3. Coroanele si fatetele din zirconiu – confera dintilor tai un aspect natural, reusind sa ramana de neobservat in randul pacientilor care le f0losesc.
  4. Implantul dentar – este cea mai buna solutie pentru dintii lipsa, fiind insa deosebit de important modul si materialul din care se realizeaza. Pentru un implant dentar reusit medicii stomatologi recomanda ca materialul sa fie unul biocompatibil, pentru a evita astfel problemele ce pot aparea in urma interventiei efectuate.
  5. Albire dentara – acest procedeu poate fi realizat cu ajutorul gelurilor speciale ce se aplica pe suprafata dintilor. Tratamentul nu este deloc unul dureros si efectele vor fi cu siguranta vizibile chiar dupa prima tehnica de albire a dintilor pe care medicul o va folosi.
  6. Proiectarea zambetului prin intermediul tehnicilor de Computer Imaging – ofera pacientului posibilitatea de a-si proiecta propriul zambet prin intermediul computerului.

Acestea sunt doar cateva din metodele ce pot fi folosite si vor readuce cu siguranta zambetul pe buzele pacientului, pentru a decide care dintre aceste metode este cea mai potrivita, este necesar sa cereti mai intai sfatul medicului si in urma testelor efectuate de acesta sa alegeti ceea ce este mai potrivit pentru sanatatea dumneavoastra.

Comentariile sunt inchise