Micul univers de joaca al copiilor

Daca doriti o solutie sigura si in acelasi timp portabila pentru locul in care copilul se joaca si chiar poate dormi inca din primii ani de viata puteti alege dintre multe modele de tarcuri copii special create pentru a respecta aceste criterii. Daca la inceput tarcurile de joaca aveau numai o suprafata capitonata pe care copilul statea, acum exista modele cu jucarii incorporate, adaptoare pentru muzica, lumini si sunete, pereti interschimbabili si chiar optiuni de depozitare pentru haine si jucarii.

Cel mai important aspect cand cumparati un tarc nou este portabilitatea. Avand in vedere ca veti folosi acest articol numai in timpul zilei, este bine sa alegeti un model care pliat ocupa cat mai putin spatiu si care vine cu o husa sau o cutie speciala in care il puteti depozita cand plecati in calatorii. Daca se intampla sa calatoriti si sa transportati tarcul des, alegeti un model usor si foarte durabil pentru a rezista plierilor repetate.

Daca folositi tarcul mai ales acasa cand lasati pentru scurt timp copilul nesupravegheat pentru a face curatenie sau a rezolva alte sarcini zilnice, este suficient si un model mai simplu, insa trebuie sa tineti cont ca un tarc nu va putea inlocui un patut. Acesta este creat in alte scopuri si nu va fi la fel de sigur, deci este bine sa folositi fiecare produs pentru scopul pentru care a fost creat.

Un tarc complet echipat va usureaza foarte mult viata in primii 3-4 ani de joaca ai copilului. Acesta va functiona ca spatiu de amuzament pentru cel mic in timp ce dumneavoastra va relaxati stiind ca acesta este in deplina siguranta. Daca vreti sa mutati aceste tarcuri prin casa, de exemplu intre living, bucatarie si dormitor pentru a avea copilul mereu aproape, este important sa va asigurati ca dimensiunile tarcului permit trecerea de usi. De asemenea alegerea unui model cu rotile faciliteaza mutarea acestuia.

Comentariile sunt inchise