Mixere Audio Profesionale Stage& Karaoke de la Proel (Italia)

Proel a lansat 3 noi modele de mixere audio profesionale, mult mai compacte fata de versiunile anterioare, prevazute cu 4 pana la 12 intrari de microfon, interfata USB, procesor de efecte de 24 de biti, 256 preset-uri, DSP inclus, oferind aceeasi calitate audio impecabila, cu care producatorul italian  si-a obisnuit consumatorii de-a lungul anilor.

Aceste modele vin sa completeze gama de console de mixaj pentru instalatii audio in diverse evenimente. In functie de proportiile sonorizarii, noile mixere sunt disponibile in variante cu 4  intrari de microfon sau linie, 6 intrari microfonice / de linie ori 12 intrari de microfon / linie, ideal pentru aplicatiile unde se cere un numar mare de microfoane.

Intreaga gama ofera efecte – vocal, hall, room, tap delay sau tap delay + reverb mono si stereo.

Versatile si rezistente, raport eficienta/ pret excelent, se pot integra in sistemele karaoke, sonorizari live formatii, evenimente, scena si multe altele.

Spre exemplu Proel M 602 FX mixer 6-canale 2-bus mixer, conectori de intrare Mic. XLR-F balansati, conectori intrare de linie Jack balansati, dedicat sistemelor de sunet in lacase de cult sau baruri& cafenele pentru karaoke, costa in jur de 150 de euro + tva.

Echipamentele se adreseaza sistemelor de sonorizare de putere (live) si public address.

Pentru orice detaliu si proiectare instalatii audio contactati importatorul AMRO Grup, Bucuresti.

Comentariile sunt inchise