Moda

Rochia este acel accesoriu vestimentar complex. Acest element nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Primul model al unei rochii a fost conceput in Egipt. Acestia promovau dezgolirea trupului, printr-o rochie ce atingea ca nivel gleznele. Era confectionata de obicei din in si era innodata sub sani pentru sustinere. Dezvelirea corpului in acea vreme nu era considerat o rusine din contra nefiind considerata indecenta. In Japonia tarancile erau la bustul gol in timpul muncii pana sa apara kimono-ul din matase. Acesta vestimentatie era purtata de femei din inalta societate. Se purtau si mai multe kimono-uri in acelasi timp ca semn de eleganta ajungand la un numar de 20 de costume purtate in acelasi timp.  Istoria ei incepe cu mai multe bucati de material infasurate in jurul corpului.

De-a lungul timpului au aparut tot mai multe modele de rochii, iar piata este sufocata de noi si noi modele. Insa exista anumite rochii care au o complexitate foarte mare ca si femeile care le-au purtat. Diferitele modele pot fi procurate din magazine specializate din mall-uri sau din magazine mai mici. Insa mai exista un mod util de ati putea cumpara rochia online prin mai multe site-uri de vanzare online.

Rochia de seara fiind un vesmant cultural, este lunga iar lungimea nu mai e o problema pentru posesoare. Se poate vorbi de rochii vaporoase, lungi de seara care iti infatiseaza toate formele corpului. In functie de posesoarea rochiei stilul acesteia poate fi mai putin sau mai mult provocator. Daca este vorba de o rochie lunga aceasta iti va accentua incaltamintea. Insa langa toate acestea apar si accesoriile perle, cercei, coliere lungi, tatuaje si manusi. Ele trebuie combinate in functie de culoarea rochiei si de stilul ei. Cel mai folosit accesoriu sunt cercei si colierele fiind cele mai accesibile din punct de vedere al preturilor.

Comentariile sunt inchise