Modelul preferat de saniute

Pentru ca iarna este sezonul cadourilor si al cumparaturilor in general, trebuie sa va pregatiti planificand si facand cea mai mare parte a achizitiilor inainte de luna decembrie. Daca aveti copii, o sanie din lemn nu trebuie sa lipseasca de pe lista, iar profitand de ofertele actuale aveti garantia ca nu veti porni la cumparaturi cand stocurile s-au epuizat deja.

Pentru a profita cat mai mult de saniuta recent achizitionata se recomanda sa alegeti un model versatil, care sa poata fi adaptat de-a lungul timpul si care sa poata fi folosit in moduri diferite in functie de activitati si de conditiile meteo. O saniuta care vine la pachet impreuna cu un spatar compatibil si cu un sac de protectie este ideala pentru toate situatiile. Primul scenariu de utilizare este a clasicei saniute din lemn care poate fi folosita ca atare pe derdelus sau partie, dar si la jocurile din fata blocului.

Aceasta include o sfoara pentru tras fixata intr-un singur punct, mult mai usor de manevrat decat clasica sfoara dubla, care are pe deasupra si un maner din lemn pentru a oferi confort parintilor, bunicilor si chiar copiilor care trag sania. Pentru un plus de rezistenta in timp, suprafata de alunecare a saniutei este acoperita cu platbanda din metal, iar lemnul este tratat cu lacuri speciale impotriva infiltrarii apei si impotriva zgarierii.

Aceasta configuratie poate fi modificata instantaneu prin instalarea spatarului care nu numai ca asigura celui mic o plimbare confortabila, dar ii ofera si siguranta pentru  ca nu permite rasturnarea accidentala de pe saniuta. Pentru si mai mult confort si protectie puteti adauga si sacul care este imblanit la interior, are intreaga suprafata impermeabila si rezistenta la vant. Acesta se inchide cu un fermoar si se fixeaza cu capse pe structura saniei.

O sanie cu spatar si sac detasabile este accesoriul preferat pentru iarna al oricarui copil intre 7 luni si 5 ani, dar poate fi imprumutata ocazional si de parinti pentru ca poate suporta pana la 75 kg.

Comentariile sunt inchise