Monitorizarea prin GPS – un nou serviciu marca UMO Serv

UMO Serv ofera ca noutate in gama sa de servicii monitorizarea prin GPS. Acest dispozitiv de urmarire ofera numeroase avantaje pentru firmele ce detin flote de masini sau ca protectie impotriva furturilor auto.

Sistemul de monitorizare prin GPS genereaza rapoarte rapide si stabile datorita tehnologiei sale avansate. Sunt furnizate informatii precise despre pozitia autovehiculelor, despre consumul de carburant, date pentru verificarea activitatii soferilor si utilizarea eficienta a vehiculelor. Folosind un astfel de sistem veti reusi sa reduceti costurile si sa cresteti eficienta si calitatea serviciilor oferite de parcul auto.

Un alt atu foarte important al serviciului de monitorizare prin GPS este legat de prevenirea furturilor de autovehicule. In cazul in care este furat un autovehicul, prin acest dispozitiv de urmarire de la distanta se poate identifica rapid pozitia masinii si se poate opri motorul, la prima stopare a contactului, astfel autovehiculul nu mai poate fi pornit de catre hoti.

UMO Serv include si acest tip de serviciu in portofoliul sau de servicii de calitate, pentru a oferi o protectie cât mai ridicata pentru o serie tot mai larga de probleme de securitate. Pentru mai multe detalii va asteptam pe www.umoserv.ro .

Comentariile sunt inchise