N-o sa-ti vina sa crezi cine a fost numit “ambasadorul statiunii Mamaia” !

Dupa cum cred ca ati aflat deja, statiunea Mamaia va avea, incepand din acest sezon estival imnul sau propriu. Acesta a fost compus de catre consacrata cantareata Loredana Groza si va fi interpretata tot de artista alaturi de raperul Cabron, cu care a mai colaborat si pentru hitul “Apa”. In aceasta perioada cantareata se afla intr-un turneu prin tara pentru a-si promova noile piese iar in urma cu cateva zile a sustinut un concert la Casa de Cultura din orasul Constanta. Dup ace timp de aproximativ 3 ore, artista si-a incantat fanii interpretand live cele mai bune piese de pe albumele proprii, pe scena a aprut nimeni altul decat primaru orasului Constanta, Radu Mazare care a felicitat-o pe aceasta pentru performantele sale si care a numit-o “ambasadorul statiunii Mamaia”. Loredana Groza a fost mai mult decat incantata de titulatura primita. La sfarsitul concertului aceasta, alaturi de Radu Mazare care se afla si el pe scena, a cantat cateva versuri din imnul statiunii care va fi lansat official abea pe data de 1 mai 2013, data oficiala a deschiderii sezonului estival.

Statiunea Mamaia este cea mai cunoscuta locatie estivala din Romania dar si una dintre cele mai costisitoare. Tarifele de cazare Mamaia nu sunt deloc potrivite pentru toate buzunarele, din contra, aici isi pot petrece vacantele doar turistii care dispun de un buget destul de mare. Exista insa si cateva locatii mai ieftine destinate celor care au un buget redus , dar locurile sunt limitate. Pentru a evita sa platiti foarte mult pentru cazare, va recomand sa alegeti in special unitatile particulare, mai putin hotelurile, care sunt renumite pentru tarifele mari pe care le practica. Va puteti orienta catre vile, pensiuni sau apartamente. O locatie nou deschisa si care dispune de tarife foarte avantajoase este Apartament Mohito Mamaia.

Nu ratati distractia din aceasta vara in statiunea vedeta a litoralului! Rezervati-va locurile de cazare din timp si profitati de cele mai bune oferte!

Comentariile sunt inchise