Ne apropiem de vara! Se fac probe la Telegondola din Mamaia!

Astazi in statiunea Mamaia este agitatie. Atat proprietarii unitatilor de cazare din statiune cat si propritarii restaurantelor, barurilor si magazinelor din Mamaia au inceput pregatirile pentru deschiderea sezonului estival care va avea loc pe data de 1 Mai. Au inceput si problem pentru telegondola din Mamaia, autoritatile din oras dorind ca totul sa fie pus la punct pana la sosirea turistilor.

Anul acesta, mai precis vara anului 2013 se anunta cu adevarat incendiara in statiunea Mamaia. Primarul Radu Mazare a adus cateva modificari in programul obisnuit al statiunii si in acest sezon se va desfasura un important festial care anul trecut a avut loc nicaieri altundeva decat in luxoasa locatie Monaco. Ne asteptam ca la acest eveniment sa participe persoane foarte importane si cu putere financiara din locatii extrem de cunoscute ca Hong Kong, Miami sau Ibiza si care , speram vor fi impresionate , incantate de frumusetea si distractia nemarginita a statiunii Mamaia. Autoritatile spera ca acest fapt sa aduca noi investitori si multi turisti straini dornici de vacante incendiare pe itoral.

Propietarii unitatilor de cazare Mamaia au pus si ei umarul la treaba si pe langa renovarea unitatilor si facilitatile aduse in plus acestora au afisat si numerose oferte promotionale pentru cei care doresc sa-si petreaca sejurul in aceasta vara in statiunea vedeta de pe litoralul romanesc. Preturile de cazare poti fi cu adevarat avantajoase si aproape de nerefuzat ( vezi cazare Vila Portobello Mamaia). Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de cele mai incantatoare pachete de vacanta este sa va rezervati din timp locul si astfe in afara promotiilor obisnuite veti putea avea discount de pana la 30% la tarifele de cazare.

Unde gasesti o varietate mai mare de cluburi de noapte, restaurante, terase, parcuri acvatice si multe alte centre de distractie si relaxare daca nu in statiunea Mamaia? Nu rata cea mai incendiara vara si arunca un ochi catre oferte de cazare din statiune.

 

Comentariile sunt inchise