Noi modele de ceasuri Swarovski in magazinul Crystal Glamour

Ne-am obisnuit cu anumite standarde de frumusete si de calitate din partea celor de la Crystal Glamour, iar acum ne putem bucura de cele mai noi modele ce ceasuri Swarovski pentru femei, care tocmai au fost introduse in magazin, spre vanzare. Ceasurile sunt de o frumusete rara, provenind de la firme cu renume la nivel international in domeniul modei si a accesoriilor, iar fiecare dintre ele are incrustate fie in cadran, fie in interior, cristale Swarovski veritabile. Acestea dau intregului ceas un aspect special si incredibil de frumos.

”ceasuri

Pe langa aspectul superb, ceasurile acestea beneficiaza de o reducere mare, mare, de tot. Iar pentru ca femeile trebuie sarbatorite tot timpul, s-au gandit sa ofere si o bratara cadou, alaturi de fiecare ceas cumparat. Bratara are, si ea, cateva cristale Swarovski incrustate, insa este mult mai putin ostentativa, ceea ce va face sa scoata, doar, in evidenta ceasul pe care il gasiti atat de frumos. Ba mai mult, bratara fiind de culoare neagra, ceasul va iesi si mai tare in evidenta, daca veti hotari sa le purtati impreuna. Iar daca nu, culoarea neagra a bratarii face sa iasa in evidenta doar cristalele de culoare alba care sunt incrustate in aceasta. Bratara este aceeasi pentru fiecare ceas cumparat, insa ceasurile sunt foarte diferite. Si in cele ce urmeaza vom analiza doua dintre acestea.

Primul este Jessy Drops Silver & Gold, un ceas modern, exact asa cum se poarta acum, cu bratara metalica. Imaginea ceasului o aveti mai sus, ca sa va dati seama cum arata, sau puteti vedea mai multe imagini cu acesta daca faceti click pe numele sau scris mai sus. Are cele doua culori cele mai folosite in ceasurile metalice, combinate intr-un mod foarte placut, foarte finut. Acest ceas poate fi purtat atat la tinute casual, de strada, cat si la tinute office sau business.

”ceasuri

Moda ceasului cu bratara metalica la femei este una destul de recenta, venita din dorinta femeilor de a se masculiniza putin, pentru a inspira increderea pe care barbatii o inspira atat de usor. Insa am pastrat finetea si feminitatea care ne defineste si care ne face mult mai placute, prin diferite detalii foarte bine gandite.

La acest, al doilea ceas, are ca detalii feminine auriul care este folosit doar la realizarea interiorului si la butoanelor de reglaj de la exterior, care ies, acum, in evidenta datorita acestei colorari. Cristalele sunt dispuse pe cadran, in doua randuri perfect aliniate, dand o si mai puternica imagine de perfectiune, obtinuta doar in stiintele fixe, dominate de barbati. Si ajungem, din nou la barbati. Imaginea alaturata este mai mult decat suficienta pentru a va da seama ca este un ceas cu totul deosebit.

Bucurati-va de eleganta si finetea data de cristalele Swarovski acestor ceasuri si alegeti-l pe cel care va place cel mai mult, din numarul mare de modele pe care magazinul Crystal Glamour vi-l pune la dispozitie.

Comentariile sunt inchise