Noile patuturi metalice Ares by Mini Mag

patuturi metaliceGama de patuturi metalice a magazinului online www.mini-mag.ro si-a reinnoit stocul cu o noua serie de patuturi pentru copii marca Ares, diversificate in functie de necesitatile parintilor.
Noile patuturi sunt prevazute cu un baldachin care se poate monta si demonta in functie de preferinte, care are rol si de a proteja micutul de insecte sau curent si a-i asigura un somn linistit si sanatos.

Accesoriile cu care vin insotite aceste patuturi pentru copii sunt multiple, fiind extrem de utile pentru a-i asigura micutului un somn sanatos si relaxant pe toata durata zilei.

Culorile patuturilor dispnibile in acest magazin online copii sunt variate, incepand cu culoarea gri, albastru, verde sau portocaliu insa si variante de culori combinate cu verde si alb sau portocaliu cu alb.

Patuturile sunt fabricate din aluminiu, acest material fiind unul dintre cele mai utilizate in fabricarea acestor articole pentru copii, pentru a spori nivelul de rezistenta si siguranta totodata. Completarea care se face odata cu aceste noi modele de patuturi consta in materialele usoare si practice din matase sau voal cu care este completata gama de accesorii.

Pentru divertismentul si bucuria copilului tau noile patuturi disponibile in magazinul www.mini-mag.ro designerii au adaugat acestor produse minunate figurine si jucarii care reprezinta anumite personaje din desenele animate.

Multitudinea accesoriilor incluse in pachetul patuturilor pentru copii fac din acest produs un element atractiv atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii si uzabilitatii.

Descopera si tu ofertele si promotiile valabile in acest magazin pentru copii in materie de articole si accesorii pentru copii, imbunatatite spre folosul si accesibilitatea parintilor, pentru cresterea fara griji a micutului.

Intra si in comunitatea Facebook a magazinului Mini-Mag pentru a interactiona cu ceilalti parinti pentru a schimba idei si pareri despre produsele puse la dispozitie pe site.

 

Comentariile sunt inchise