Noile solutii Bayrol pentru tratarea apei

solutii tratarea apeiDescopera si tu cele mai noi solutii tratarea apei  Bayrol, ideale pentru a beneficia de o apa cristalina si curata fara alti agenti care pot afecta atat calitatea apei si contribui la eroziunea bazinului, cat si pentru a-ti proteja pielea impotriva iritatiilor sau diferitelor boli de piele.
Toate aceste solutii ultramoderne de tratare a apei le gasesti acum in magazinul www.agua.ro la preturi avantajoase, in fiecare an produsele sunt imbunatatite, prin intermediul strategiilor Bayrol inovative, prin care s-au stabilit standardele in industria tratarii apei din orice bazin de inot sau piscina.

Profesionistii BAYROL au gasit solutiile ideale pentru a-ti oferi cele mai de incredere produse pentru a mentine apa piscinei tale cat mai curata, iar de mai bine de 45 de ani Departamentul de Cercetare ?i Dezvoltare BAYROL se ocupa cu ingrijirea apei, dezvoltand in mod constant produse si noi metode de tratament.

Unul dintre cele mai apreciate si cumparate produse pentru tratarea apei din piscina, este produsul COMPLETE, un tratament complet sub forma de pudra pulbere bazat pe succesul produselor Soft & Easy.
Acest tratament este un produs ingenios, cu multiple functii pe baza de clor, care ofera un tratament practic al apei din piscina, fiind bazat pe o formula speciala, patentata care contine cu 40% mai putin clor.

Aceasta noua formula speciala asigura o dezinfectie instantanee a apei, astfel incat piscina sa poate fi folosita dupa numai 15 minute de la aplicare.
Pe langa functia de dezinfectie a apei, produsul COMPLETE previne totodata si dezvoltarea algelor, purifica apa si stabilizeaza valoarea pH-ului.

Pe langa acest produs revolutionar in magazinul online www.agua.ro mai gasesti si alte produse profesionale pentru tratarea, dezinfectia si testarea apei, acestea inlocuind cu succes tehnologiile vechi care nu mai prezinta un procent ridicat in evaluarea calitatii.

Magazinul ii sta la dispozitie cu o gama larga de produse spa pentru relaxare si pentru a transforma sedinta de inot intr-un adevarat rasfat.

Tu cum iti mentii apa curata din piscina?

 

Comentariile sunt inchise