Oferte de cazare de Inviere incepand cu 60 lei/noapte in Vama Veche!

Anul acesat va ganditi sa petreceti Sarbatorile de Paste departe de casa insa nu dispuneti de un buget foarte mare? Va e dor de mare si de briza acesteia, de plimbarile pe faleza in zilele insorite? Ei bine acum le puteti avea pe amandoua cu ocazia sarbatorilor Pascale! Statiunea Vama Veche se pregaseste intens pentru intampinarea oaspetilor pentru perioada Pastelui iar ofertele de cazare in statiune sunt mai mult decat atragatoare!

Inca de la mijlocul lunii februarie, proprietarii unitatilor de cazare Vama Veche, si-au afisat peste tot ofertele promotionale cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. In functie de facilitatile oferite si de clasificarea unitatilor preturile variaza undeva intre 60 lei/noapte si 150 lei/noapte/camera dubla. Acestea promit oaspetilor cateva zile relaxante la malul Marii Negre, liniste, ambianta placuta si unele dintre ele ofera chiar si petrecerea de Paste! In cazul in acre vrei sa vii cu o gasca de prietenii mai numeroasa, poti foarte simplu sa inchiriezi o intreaga unitate de cazare unde nu te va deranja nimeni pe intreaga perioada a sejurului si va veti putea distra in voie. La o unitate de 3 stele cu 7 camere duble, pretul pentru inchirierea integral pentru 3 zile si 2 nopti este de 1600 lei. Bineinteles tarifele se deosebesc in functie de facilitatile oferite si zona in care este pozitionata unitatea.

Daca nu ati mai petrecut nici un Paste la malul Marii Negre anul acesta poate fi momentul ideal avand in vedere ofertele promotionale de cazare afisate pe internet de catre detinatorii pensiunilor/hotelurilor pe litoral. Va puteti simti bine alaturi de persoanele dragi departe  de casa, unde veti avea posibilitatea sa admirati frumusetea marii in aceasta perioada a anului sau sa profitati de razele soarelui si sa va relaxati plimbandu-va pe faleza. Pentru cei mai petrecareti trebuie sa stiti ca si cluburile/barurile din statiune se vor deschide special pentru dumneavoastra in aceasta perioada, si cum statiunea Vama Veche este cunoscuta ca fiind “lipsita de inhibitii” distractia va fi garantata! Rezerva-ti din timp locul de cazare in statiune si petrece cel mai frumos Paste!

Comentariile sunt inchise