Oferte de cazare exceptionale in frumoasa statiune Bran!

Multi dintre voi probabil ati petrecut sarbatorile de iarna departe de casa, la munte, altii poate la mare sau poate ati trecut granitele tarii si v-ati bucurat de iarna in alte tari. Daca inca va mai permite timpul si buzunarul, eu am o recomandare pentru voi. Petreceti cateva zile in frumoasa noastra statiune Bran.

Tarifele de cazare in Bran au scazut foarte mult odata cu trecerea sarbatorilor de iarna si este momentul ideal pentru a petrece cateva zile la munte la preturi foarte reduse. Zapada nu lipseste din statiunile montane din Romania, deci veti putea practica lejer sporturile de iarna preferate. In Statiunea Bran inca este foarte mare agitatie, turistii refuzand sa plece catre casa.

Aveti posibilitatea sa gasiti cazare in acest weekend incepand de la tariful de 90 lei/noapte/camera la o pensiune de 2 margarete de exemplu. Multi dintre proprietarii de pensiunii au facut aceste reduceri pentru a atrage clientii chiar daca pentru majoritatea dintre noi vacantele si concediile s-au terminat. Chiar si pentru un weekend eu zic ca se merita sa mai plecati la munte in aceasta perioada. In statiunea Bran veti gasi o multime de restaurante bune, baruri, centre de agreement si nu in ultimul rand principal atractie a statiunii: Castelul Bran!

Este o perioada frumoasa a anului, zapada abea s-a instalat si conform meteorologilor nu va pleca curand de pe meleagurile noastre, deci este perioada ideala sa plecati la munte, avand in vedere ca aveti posibilitatea sa profitati de niste oferte de cazare exceptionale.

Accesati acum site-urile ce promoveaza turismul romanesc si acolo veti gasi aproape toate unitatile de cazare din statiuni. Cautati cu atentie si rabdare si  alegeti cea mai buna si potrivita oferta de cazare pentru voi apoi faceti-va bagajele pentru munte!

Chiar daca vacanta s-a terminat din statiunea Bran nu lipsesc turistii iar proprietarii de unitati turistice abea va asteapta sa le treceti pragul pentru a va rasfata!

Comentariile sunt inchise