Oferte last minute in Statiunea Azuga!

Statiunea montana Azuga se regaseste pe cursul superior al Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, la o altitudine medie de aproximativ 920 m. Statiunea  s-a numit intial „Intreprahove” si a fost declarata oras in anul 1948. Avand un climat tonic-stimulant, aer curat, ozonizat, statiunea Azuga se recomanda pentru tratarea nevrozelor astenice, a starilor de debilitate, a surmenajului fizic si intelectual. Aceast oras  este un important punct de plecare spre cabanele din Muntii Bucegi si Baiului.

Statiunea Azuga dispune de o telegondola inaugurata la sfarsitul anului 2007 care ofera acces de punctul superior catre toate partiile din statiune. Exista de asemenea si instalatii de teleschi, miniteleschi si babyschi.  Aici veti gasi si numeroase partii de ski cum ar fii : Sorica , Cazacu, Cazacu bretea, Cazacu varianta, Sorica Sud, La Stana.

Daca nu ati avut ocazia vara aceasta sa petreceti cateva zile la munte, sa va relaxati si sa uitati de girjile cotidiene respirand aerul curat si rece de munte, acum este momentul ideal. La sfarsit de sezon estival proprietarii unitatilor de cazare vin cu oferte last minute care mai de care mai profitabile. Ca sa va asigurati ca ajungeti unde trebuie va recomand sa apelati la serviciile site-urilor de specialitate ( cele care promoveaza unitati turistice de cazare), este foarte simplu, nu necesita mult timp si aveti posibilitatea sa vedeti unitatea de cazare si chiar camera in care veti sta pe parcursul sejurului. Puteti opa pentru hotelurile din statiune sau pentru pensiuniile de acolo care incearca sa va ofere tot confortul necesar. De la 5, 4 stele pana la 2,3 margarete, pensiunile si hotelurile va stau la dispozitie in functie de buget. Chiar daca nu va permiteti sa va petreceti vacanta intr-o pensiune de 4 margarete acum cu siguranta este la indemana tuturor deoarece ofertele sunt extraordinare. Puteti beneficia de aceleasi servicii la preturi mult mai reduse. Ofertele de cazare in statiunea Azuga sunt numeroase si diverse.

Peisajul montan superb este favorabil activitatiilor de recreere atat vara cat si iarna,ceea ce a facut ca administratia locala sa se indrepte catre turism. Turistii care aleg aceasta statiune ca destinatie turistica vor beneficia de servicii rapide si calitative in hotelele, pensiunile si vilele amplasate in Azuga. Aici veti gasi si numeroase restaurante renumite pentru bucatele gustoase ce le prepara ( specific zonei/ traditionale romanesti sau din bucataria internationala).

Va recomand cu caldura statiunea monatana Azuga, aici va veti putea odihnii, relaxa si admira peisaje deosebite! Profitati de ofertele last minute si accesati cat mai repede site-urile de pe internet. In schimbului uni avans modic va veti rezerva locul pentru un sejur de vis!

 

Comentariile sunt inchise