Oferte Speciale pentru a Inchiria un Apartament

Cei ce nu dispun de o suma uriasa de bani pentru a achizitiona un apartament, fie el in rate, metoda care a ramas pentru a avea un loc unde sa locuiasca este de a inchiria un apartament. Cel mai bun mod de a inchiria un apartament este de a cauta pe internet toate ofertele pe care proprietarii sunt dispusi sa le ofere potentialilor clienti. Cele mai ieftine chirii de apartament se gasesc in zonele in care mijloacele de transport sunt o problema, de exemplu in Drumul Taberei se gasesc chirii foarte ieftine deoarece in acea zona metroul este inexistent. Preturile chiriilor din zona Drumul Taberei sunt cuprinse intre urmatoarele preturi:

-pentru un apartament de 2 camere un apartament complet mobilat ajunge la suma de 250- 300 de euro

-pentru un apartament de 3 camere un apartament complet mobilat ajunge la suma de 300-350 de euro

-pentru un apartament de 4 camere un apartament complet mobilat ajunge la suma de 350-400 de euro

Aparatementele care se inchiriaza in zonele principale ale orasului au preturi exagerat de mari, sunt destinate pentru cei ce doresc lux si care au un buget destul de mare. Apartamentele care se gasesc in zona Piata Unirii, B-dul Magheru, zona Vitan Mall, zona Dorobanti, sau in cele de la marginea Bucuresti care se gasesc in asambluri rezidentiale, si dispun de 2 sau 3 camere sar lejer peste suma de 600 de euro.

Piata imobiliara a inceput sa creasca usor, iar propietarii au inceput sa investeasca in renovarea apartamentelor pentru a le inchiria, dotandu-le cu tot ce este nou, cu aparatura electrocasnica care orice viitor chirias ar dori sa le aiba si acestea ar fi: masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, hota, televizor, masina de spalat vase, frigider,aer conditionat etc. Dotarile care mai trebuiesc incluse in dotarile apartamentului sunt: internet wireless, cablu de televiziune, centrala proprie cu apa calda, etc.

Cei ce doresc sa gaseasca cele mai bune oferte de inchiriat apartamente pot intra pe portalul nostru unde va gasi cele mai tari oferte pentru a inchiria un apartament.

Comentariile sunt inchise