Organizarea unei nunti la restaurant

Daca doriti o nunta mica, cu cativa membri ai familiei si prieteni atunci un bistro sau un restaurant mic, de cartier, ar putea fi ceea ce va doriti. Daca insa, doriti sa fiti inconjurati de cati mai multi oameni dragi care sa impartasesca cu voi acesta zi unica, atunci un restaurant care are experienta in domeniul organizarii de astfel de ceremoni ar fi o idee buna.

O nunta la restaurant va poate economisi bani daca managerii sunt profesionisti, au experienta si cunosc etape ce trebuiesc urmate pentru a avea o masa festiva ca la carte, sau pentru a evita scenarii de cosmar. In plus, ei deja lucreaza cu o serie de furnizori. Puteti folosi aceste recomandari pentru a obtine un discount semnificativ la aranjamentele florale, fotografii, lumanari, meniu de nunta, tort, etc.

In plus, un astfel de restaurant cu experienta are deja un personal profesionist, fete de masa si servetele de bumbac, tacamurile, farfuriile sau alte elemente de decor pe care puteti folosi, in loc sa fiti nevoiti sa le cumparati sausa le inchirianti.

Un restaurant cu prestigiu si experienta poate fi foarte popular. De aceea este foarte important sa luati legatura cu managerul din timp si sa lucrati impreuna pentru o creea experienta de vis. In general, un restaurant mai mare poate dispune de un ring mai mare, de aparate speciale de lumini si sonorizare, de o terasa sau chiar de o zona special amenajata pentru copii daca este vorba de un botez. Nu uitati sa discutati cu reprezentantii restaurantului problema locurilor de parcare.

Indiferent de tipul restaurantului pe care l-ati ales, nu uitati de invitatii care vin din provincie si au nevoie de un loc de cazare peste noapte. Daca restaurantul este amplasat in cadrul unui hotel, le puteti inchiria invitatilor vostri camere chiar in hotelul respectiv.

Comentariile sunt inchise