Pachete evenimente sportive si muzicale

Participarea la evenimentele sportive, muzicale, culturale si festivaluri a devenit din ce in ce mai atractiva pentru multi dintre romani. O varianta de petrecere a timpului liber intr-un  mod aparte, dar care isi gaseste locul la toate categoriile de varsta. Pachetele turistice pentru acest tip de evenimente nu au intarziat sa apara la agentiile de turism .

Pachete care cuprind bilete de intrare la meciuri de fotbal, curse de formula 1, curse de motociclism , concerte muzicale, impreuna cu oferte de cazare si/sau transport. Puteti opta sa fiti in primele randuri la cele mai animate concerte, sa simtiti vibratiile de la marginea scenei la concertul mult visat, sa auziti zumzetul inegalabil al motoarelor bolizilor de formula 1 sau sa intrati in atmosfera unei finale de Champions League, indiferent de locul si de perioada in care se desfasoara aceste evenimente. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de oferte , mereu actualizata cu cele mai noi evenimente sportive , muzícale , culturale si festivaluri. Indiferent de locul in care va aflati aveti posibilitatea de a achizitiona si primi in cel mai scurt timp biletele dorite. Livrarea biletelor se face prin curierat rapid, avand astfel certitudinea ca biletele va vor fi livrate in siguranta. Pachetele se pot procura de pe dreamjourney.ro .

Agentia DreamJourney este un furnizor profesional de solutii de achizitie de pachete pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive, muzícale in incinte inchise sau in aer liber. Ne concentram pe diversificarea ofertelor si pe calitatea serviciilor oferite. Astfel fiecare client are posibilitatea sa aleaga  cea mai buna oferta.

Leave a Reply