Pantofii anului 2011 pentru barbati

Moda ne acapareaza pe toti, indiferent de clasa sociala din care facem parte, indiferent daca suntem femei sau barbati. Predilectie pentru respectarea intru totul a modei, exista in special la femei, insa barbatii nu trebuie neglijati. Tocmai de aceea, vom incerca sa vedem care tipuri de pantofi 2011 barbati, sunt cele mai cunoscute.
In general, tendinta in materie de pantofi barbati in 2011, este una spre folosire a unor culori aprinse in alcatuirea acestora. Astfel, majoritatea pantofilor pentru barbati promovati de marii designeri in domeniu, sunt alcatuiti din piele intoarsa si folosesc culori si modele indraznete. Indraznete in sensul ca desi sunt vechi, ca modele, culorile sunt cele care fac diferenta.
Vom incepe cu pantofi barbati sport, marca Dsquared.Acestia vin in variante cu fasii de culori stridente. Cel mai interesant detaliu, este acela ca pot fi achizitionati inclusiv in varianta cu fasii in culorile steagului Romaniei.
Urmeaza pantofii barbatesti marca Lanvin. Acestia sunt creati din piele intoarsa iar preturile sunt pe masura renumelui pe care au reusit sa si-l faca. Mai exact, pretul de pornire al unui astfel de pantof casual, este de nici mai mult nici mai putin de 300E. Cine vrea insa sa fie in pas cu moda, va accepta pretul ca pe o cheltuiala rezonabila.
Tot cei de la Dsquared, se impun pe piata pantofilor de lux, cu modelul mocasin Dsquared. Pantofii de lux, sunt facuti din piele lucioasa, decorati cu o grogrena neagra si au un pret de pornire de 400E.
O alta firma care face moda in 2011, este Giacomorelli. Acestia au lansat pantofii mocasini negri, din piele intoarsa, decorati cu o eleganta banda de tinte.
De departe insa, din categoria pantofi piele barbati care fac moda in 2011, sunt pantofii Jil Sander. Alcatuiti din piele si „decorati” cu sireturi si talpa cu cele mai contrastante culori, cum ar fi roz, rosu, albastru aprins, pantofii Jil Sander, reprezinta cea mai indrazneata lansare a acestui an, in domeniu.
Pentru admiratorii stilului Chaplin, John Galliano lanseaza pantofii din piele perforata, cu sireturi, in stil Chaplin. Din nou, o lansarea indrazneata si oarecum, comica daca ne gandim la model.
Iata asadar, cam ce ar trebui sa purtati in 2011, daca doriti sa fiti in pas cu moda.

Comentariile sunt inchise