Parfumuri originale potrivite pentru anotimpul de toamna

Toamna s-a apropiat cu pasi repezi asa ca a venit momentul sa ne luam la revedere de la vara pentru o perioada de timp. Odata cu venirea noului anotimp este cazul sa ne schimbam in totalitate garderoba, iar de la hainele lejere si subtiri sa trecem la ceva putin mai complex si mai diferit. Avand in vedere aceasta schimbare este absolut necesar sa incercam si alte parfumuri, pentru ca cel de vara nu mai e la fel de potrivit. Toamna aduce cu sine noi schimbari, asadar in timp ce parfumul verii poate fi usor, cu tente fresh, acum trebuie sa folosim un parfum mai aromatic, usor condimentat, eventual cu un miros lemnos.

Pentru a face decizia corecta incearca sa te gandesti cu ce mirosuri asociezi toamna in general. Aceasta poate mirosi a iasomnie, nucsoara, migdale sau a mosc. Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de parfumuri originale cu esente cuceritoare  in ton cu acest anotimp si te asiguram ca nu vei fi niciodata nemultumit.

Combinatiile din care poti alege sunt practic nelimitate, insa cele mai frecvente sunt notele lemnoase, putin florale precum iasomnie, trandafir sau vetiver. Acesta din urma este o planta care la prima vedere nu te atrage prin infatisare, insa radacina sa emana un miros absolut fascinant, des folosit de catre celebrii parfumieri in combinatiile pentru parfumurile sale. Barbusoara este o planta care se foloseste deasemenea destul de des in unele compozitii pentru a obtine un parfum de toamna ideal. Casa de parfumuri Bvlgari este preferata de multa lume pentru parfumurile lor de toamna incredibile, iar dintre cele mai renumite merita sa amintim de  Jasmin Noir, un parfum de femei absolut incantator. Colectia Omnia by Bvlgari ne impresioneaza deasemenea cu aromele sale usor florale dar combinate cu acorduri picante ce ispitesc catre senzatie si lux.

In final nu pot decat sa iti urez succes in alegerea parfumurilor placute care sa te multumeasca din toate punctele de vedere si sper sa tii cont de cele enumerate mai sus. Poti face acest lucru online de pe site-ul nostru de parfumuri online. In speranta ca ti-am fost de folos te asteptam sa te bucuri de mireasma parfumului mult preferat.

Comentariile sunt inchise