Patine de Gheata Bladerunner Zephyr XT

Patine Bladerunner Zephyr XT
Cand cumparam o pereche de patine de gheata trebuie sa avem in vedere cateva aspecte cum ar fi: confortul, modul de utilizare, frecventa utilizarilor si costul. Multe personae s-ar multumi si cu unul sau doar doua din aceste conditii indeplinite. Dar daca le-am putea avea pe toate?
Patinele de gheata Bladerunner Zephyr XT beneficiaza de toate calitatile ce sunt necesare unei patine recreationale si nu numai. O combinatie placuta intre confort si aspect Zephyr XT  aduce sistemul ERS atat pe gama de dame cat si pe cea de barbat. Acest “energy return system” asista glezna sa revina in pozitia initiala mult mai usor. Este redusa astfel oboseala pe patinele de gheata si adauga un surplus de agilitate. In plus modelul XT beneficiaza si de support al gleznei optimizat.
Zephyr XT este o pereche foarte usoara de patine de gheata in comparatie cu alte modele din categoria sa. Gheata ofera destul de mult flex frontal dar si support lateral, gratie intariturilor prezente numai pe aceasta varianta. Legat de sistemul de inchidere aveti siretul care beneficiaza de inca 2 gaici in partea superioara pentru inchidere optima, banda Velcro la 45 grade si catarama dintata cu buton de siguranta. Toate aceste detalii tehnice conduc catre o senzatie de sportivitate si viteza ce ar starni gelozia multor amatori de patinaj recreational.
Dar patinele de gheata Zephy XT nu sunt doar o creatie sport si atat. Producatorul Bladerunner s-a gandit si la confort. Drept urmare ghetele sunt dublate la interior in partea superioara cu blana artificial ace aduce si un plus de caldura, pe langa o zenzatie placuta la incaltare. Limba acestor patine de gheata este gandita in asa fel incat sa poata fi trasa usor in fata , facilitand incaltarea si descaltarea.
Foarte important de mentionat este faptul ca Bladerunner nu s-a oprit aici si a hotarat ca o izolatie termica ar necesara pentru a face din aceste patine de gheata o alegere isteata. Asa ca patinele de gheata Zephyr XT vin cu  binecunoscuta izolatie Thinsulate. Beneficiati astfel de o izolatie termica sporita ce este absolut placuta si apreciata de orice patinator.  Acest tip de izolatie este prezenta si pe “fratele mai mic” al modelui si anume patine copii Micro XT, completand astfel aceasta gama premium.
Lamele acestor patine de gheata sunt fabricate din otel-carbon. Ele au o duritate mai mare optimizand rezistenta lor in timp si comportamentul pe gheata. Varianta de barbat vine dotata cu lame arcuite stil hockey iar varianta de dama vine cu lame artistice cu zimti.
In concluzie patinele de gheata Zephyr XT impresioneaza prin designul placut, confortul si sportivitatea lor. Este un model complet, adecvat utilizatorilor incepatori, medii si avansati. Magazinul nostru va recomanda ca accesorii pentru aceste patine de gheata protectii de lama si geanta pentru patine!

Comentariile sunt inchise